fbpx

Симона се размечта за черна куртка в Хелс китчън

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ

„Детето чудо“ в новият сезон на Хелс китчън се очертава Симона от село Любча. Както каза и шеф Ангелов получава дежавю с появата й, след като в сезон пет успя да направи готвач най-малката и неопитната Цвети.

Много хора намират прилики между двете, най-вече в искреността и чистотата, с която представят себе си.

Нападнаха Симона още с влизането й заради външния вид, но тя показва и какво се крие вътре в нея.

Мони Бонбони, обърна се към нея шеф Ангелов.

Здравейте шеф, бе отговорът.

Да, за много години! Ами напрегната съм, опитвам да направя яйца за бургера, обаче котлона не иска да се включи и така. Вие как сте шеф?

Я ела. Хелс китчън, така ли си го представяш?

По-зле шеф, винаги може и по-зле. Проблемът беше организацията, защото ние преди да започнем се организирахме по друг начин, просто изведнъж стана „бум“, защото примерно вие ме сложихте на друга позиция и аз не зная какво да правя. Стоя и питам някой и той не знае какво да прави.

Трябваше да изгледаш сезоните досега и да видиш, че играчите не си редят сами позициите, обясни шеф Ангелов. Обаче ти реши, че може да се наредят нещата и да направя изключение тази година. Верно ли си такъв оптимист?

Аз съм точно един оптимист, обясни Мони в последствие. Освен, когато не съм се наспала, тогава съм песимист и реалист, но няма значение. В 99% от времето си съм песимист, ааа оптимист, извинете, обърках се.

Не разчитай на късмета, приземи я шеф Ангелов. Дошла си тук, за да докажеш на себе си, на близките ти и на мен, че можеш повече, че можеш да учиш бързо и ти обещавам, че когато и да е момента, в който ще си тръгнеш, ще си научила доста.

Надявам се поне шефе да съм взела черната престилка като съм си тръгнала. Това ми е целта шеф.

Ти наистина си голям оптимист. Не можеш да си запалиш котлона, а очакваш да вземеш черна куртка.

Представяте ли си? На първото готвене запалвам котлона, на последното си тръгвам с черна куртка. Бихте ли се гордял с мен шеф?

Не си представям, но бих се гордял.

И обясни преживяванията си най-просто:

Хора, страшно е да го гледате по телевизията като изкрещи „газ“, но да го видите на 2 мм от вас и да го чуете е още по-страшно.

Блиц Новини
Сашо Кадиев се издъни жестоко пред годеницата си Ивелина Чоева

кадри bTV, Инстаграм/Александър Кадиев Сашо Кадиев буквално превзе студиото на „Преди обед” в четвъртък. Той нахлу в студиото, докато се коментираше „Ергенът” и буквално открадна шоуто. Емоцията да се върне в предаването, което е водил над 10 години, обаче му дойде в повече. Той допусна огромна грешка и провали много …

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

Блиц Новини
Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще спечели този сезон започнаха. След ожесточена битка, на финал сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор …

error: Content is protected !!