fbpx

Първата отпаднала от „Денсинг старс“ Боряна Баташова: Вотът беше наказателен

Блиц Новини

кадри bTV

Първата отпаднала звезда от „Денсинг старс“ Боряна Баташова се появи доста кисела в ефира на bTV за да обясни къде точно се е провалила. Тя обаче директно обвини журито, а също зрителите, за бързото си изчезване от танцовата надпревара.

„Вотът беше наказателен!“, това заяви категорично вдовицата на Андрей Баташов. Тя и партньорът ѝ на дансинга Калоян Иванов трябваше да се появят в „Тази сутрин“, но успяха да стигнат до ефира едва в „Преди обед“. Там те обясниха всички кои са всички „малки камъчета“, които са попречили на дуета им да продължи.

Оказа се, че Боряна е пропуснала част от подготовката, защото е имала лекарска забрана да се движи. Тя паднала от същите стръмни стълби, по които се изтърси и друга „танцуваща звезда“ – Мила Роберт.

Калоян, който е един от най-опитните професионалисти в предаването и е учител и ментор на част от другите танцьори, се оплака, че е трябвало да танцува окабелен с микрофон. Той обясни, че това е било напълно безсмислено, а микрофонът паднал по време на танца и го разсеял. После от продукцията се усетили, че няма смисъл да затрудняват танцьорите и всички махнали устройствата.

Калоян Иванов обаче беше категоричен, че не трябва да се дават обяснения за една загуба, а тя просто да се приеме. „Така или иначе, помнят се само първите отпаднали и победителите“, пошегува се по този повод Боряна Баташова.

При гостуването ѝ в „Преди обед“ обаче тя се оказа тотално засенчена от водещата Деси Стоянова. Тя много пъти е казвала, че е скарана с ритъма и не може изобщо да танцува. Петър Дочев и Калоян Иванов се хванаха да оправят това, но явно Деси просто не може да е добра във всичко. За сметка на това, трябва да се признае, че роклята за танци ѝ стоеше перфектно.

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!