fbpx
Hell's kitchen

кадри Нова телевизия, YouTube/В кухнята на Снежи

„Възнамерявам скоро да вляза в политиката и да въведем закони, които да оправят държавата. Един от първите ще е забрана за приготвянето на попара и обезглавяване на тези, които я консумират!“, това каза пред репортерка на „На кафе“ шеф Виктор Ангелов.

Босът на „Хелс китчън“ отдавна е известен с това, че мрази от дъното на душата си традиционната българска закуска. Той обаче беше провокиран с въпрос какво точно би направил, ако някой му я поднесе.

„Няма вече толкова смел човек, който да направи това. В България вече никой не сервира попара. Дори и някой да го прави, няма да е толкова луд, че да я сервира на мен“, заяви в познатия си агресивен стил шеф Ангелов.

Панелистите на Гала обаче се оказаха в голямата си част противници на заклеймяването на попарата и нейни дълбоки почитатели.

„Къде да ми отрежат главата, шеф Ангелов? Аз обожавам попара и правя на детето. И няма да спра да я ям“, заяви Дарко Ангелов.

Жоро Блажев заяви, че ще застане до него и неговата глава да падне като тази на Мария-Антоанета след анти-попарената реформа на водещия на „Хелс Китчън“.

Блажев освен това добави, че в ресторанта на шеф Светлето Илиева – готвач в „На кафе“ и част от екипа на в шоуто на шеф Ангелов, се предлага чудесна попара.

„Не издавай, че ще я изгони“, заяви загрижена Гала. Блажев обаче продължи възхвалата на попарата, като разкри, че на село като малък са го приспивали точно с това, но са сипвали и вино в сместа. Това вече прозвуча прекалено.

„Ако не беше ял попара с вино сега щеше да си написал 10 книги повече“, с тези думи Гала срази ентусиазма на панелиста.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!