fbpx

За две предавания Ники Кънчев успя да отврати зрителите

Блиц Новини

Кадри БТВ

Нещо не върви гладко повторната поява на така наречения „мистър Стани богат“ Ники Кънчев след десет годишната пауза. Дали е доста пренавит и иска да се изкара в добра светлина, леко досади и то само за две предавания на зрителите, които отново си поискаха Михаил Билалов.

Ще подминем встъпителната реч, с която откри епизода, защото не се спря дотам.

Кънчев сякаш все още не може да излезе от ролята си на радиоводещ и се впуска в дълги и безмислени обяснения за неща, които зрителите виждат. Дразнещи са и напъните да изпъкне, да покаже колко много знае, че дори прекъсва участниците и се впуска в монолог, че чак учуди играча срещу себе си.

И да ти кажа, откакто се роди дъщеря ми се смени това нещо. Вече първите не са рождените дати.

Непрекъснато поставяше участника в неловка ситуация, но той като добре възпитан човек, мълчаливо кимаше в знак на съгласие с напъващия да покаже знания и ерудиция.

Алекси, когато почвах, разбрах едно нещо. „Стани богат“ обича смелите играчи. Нямаше ме дълго в това предаване, ще започнем отначало, закани се той, затова че не успяват да отговорят на въпроси извън зададените на екран.

Това адски много подразни и възмути зрителите.

Толкова ме отвратиха тия думи,че още не мога да се успокоя. Егати префърцунения водещ. И как се заканва,че сме се отпуснали тия години и сега виждаш ли,че ни стегне. Пфу

Жалко за предаването. Не може един журналист да се сравнява с един артист. Сега предаването е скучно, дразнят напъните на Кънчев да разнообрази предаването и само той се напъва да се смее сам на свои подмятания. Доста често изглежда глупаво.

Второ предаване този дребнав и заядлив човек не спира да натяква глупостите си!

Непрекъснато повтаря,че е отново тук, а всъщност ужасно куца. Старае се да догони, компенсира, да се наложи видимо спонтанно, а всъщност много куцо.

За съжаление твърде много говори, буквално преиграва, действа ми изнервящо.

Прекалено много говори,не дава възможност на участника да изкаже разсъждение, дразнещо е.

Голямо изпитване правите, Г-н Кънчев! На един въпрос бонус още 50 😆

Натири първият играч, който отпадна на въпрос за Вазов и Ботев с обширни и досадни разяснения по въпроса.

Блиц Новини
Голяма „звездна“ кавга в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Непрекъснати скандали се вихрят в така наречения „звезден отбор“ на Хелс китчън. Доминиращото влияние, което Бони опитва да налага над останалите хич не им се харесва. До скоро Гърдева бе единствената, която опитваше да й се опълчи, но сега засегна и Гатьо, който й е люто обиден …

Hell's kitchen
Никол вън от Кухнята на Ада

Кадри Нова ТВ Изгонването на Никол от Хелс китчън зарадва много зрители, които бяха на мнение, че готвачката от Кордон бльо трябваше отдавна да си ходи. Освен, че не показа кой знае какво като професионалист от своя ранг, непрекъснато се намесваше в скандали и интриги. Най-голям враг виждаше в лицето …

БТВ
Журналист обра овациите в „Стани богат“

Кадри: БТВ На много силна игра станаха свидетели почитателите на „Стани богат“ тази вечер. Срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес. След като мина без проблеми през първите пет въпроса, инерцията му продължи и …

error: Content is protected !!