fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Водещите на „Денсинг старс“  Алекс Раева и Краси Радков започната отсега кампания да останат постоянни водещи на шоуто и в следващите сезони. Мотивът е повече от ясен.

„Много пари са хвърлени за това шоу“, призна Краси Радков пред Златимир Йочев и Мария Цънцарова в сутрешния блок. „Тук се прави телевизия!“, заяви пък вдъхновено Алекс Раева, която започна да хвали качеството на продукцията, на декора, костюмите, осветлението и сцена.

„Не се ли подмазваме малко повече?“, засече я Радов.

„Вие вече сте взели предаването, няма за какво да се подмазвате“, намеси се в разговора Цънцарова.

„За следващите сезони“, поясни Краси.

Вадещите на „Денсинг старс“ и на „Тази сутрин“ се шегуваха и с това, че в танцовото шоу има шуробаджанащина. Тя е свързана с това, че Алекс Раева и Илиана Раева от журито са роднини. Алекс разказа, че съвпадението във фамилиите им не е случайно. Те са от един род, но връзката им е доста далечна.

Въпреки това, докато била в шоуто на Слави Трифонов, певицата получила подарък от легендарната гимнастичка. Илиана Раева гостувала на шоуто и след това специално отишла при Алекс, разказала ѝ за роднинската им връзка и ѝ подарила не какво да е, а златния си медал от 1980-а година.

Водещата на „Денсинг старс“ каза също, че ще е най-добре, ако д-р Неделя Щонова пренесе здравното си предаване зад кулисите на танцовата надпревара. Според Алекс в шоуто ще има много физически и психически травми, на които лекарката на bTV да обърне професионално внимание.

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

error: Content is protected !!