fbpx

Закани за бой и грозни квалификации хвърчат из Кухнята на ада

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ

Явно новият сезон на готварското шоу Хелс китчън ще премине под мотото „кой може да спретне най-шумен скандал“ и то без никаква намеса от страна на шеф Ангелов. Въпреки строгият му поглед и респектиращо поведение в кухнята на ада, вината не е негова. Участниците сякаш са подбрани кой от кой по-устат, със самочувствие и опити да надделее над останалите.

При така наречения „звезден отбор“ поне е ясно. Там всички са влезли с мисълта, че са важни, известни и разпознаваеми, но това се забелязва и у останалите уж влезли с идеята да научат нещо и да подобрят квалификацията си.

Грозни реплики се размятат пред цялото време, както между дамите, така и сред мъжете.

Коя си ти, че не разбрах др**ло?

Не можеш да ми говориш така, ти си колкото дъщеря ми.

И ти си колкото баба ми, ама нищо не казвам.

Мъжете стигнаха до закани за бой дори. Гатьо естествено се включва с обещанието да изкара всички „зъбки“ на опонента си.

Налага се дори шеф Ангелов да се намесва, за да охлади страстите между участниците.

Ако някой от вас е дошъл в тази кухня, само за да го дават по телевизията и да го види мама, има пълен картбланш да си тръгва веднага! Лигльовците – вън!

Нещо готвенето е на заден план, забелязаха и зрителите, по-скоро скандалите са на почит.

Аз виждам единствено абсолютен цирк и то пълен. Само некадърници…

Има всякакви представители на животинското царство.

Шеф Ангелов ако наистина иска лигльовците вън, значи трябва да махне 95% от тези индивиди. Напълно се убеждавам, че телевизията вече не е място където да се показват кадърни и можещи хора. За сметка на това там можем да видим много некадърници и палячовци… Много усилия хвърля продукцията за да ни убеди че трябва да подражаваме на тези вътре, ама не разбират че си вкарват автогол по този начин.

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

error: Content is protected !!