fbpx

Ники Кънчев каза страхотни думи за Левски, но обиди доста българи

Блиц Новини

кадри bTV

Завърналият се триумфално като водещ на „Стани богат“ Ники Кънчев за пореден път спомена с уважение родния си Червен бряг в деня, в който честваме подвига на Левски. Той припомни, че градът е споменат в тефтерчето на Апостола с това, че е спал там и платил два гроша.

В интервю с Мария Цънцарова и Злати Йочев по bTV Кънчев обясни, че този малък детайл показва изключителната отдаденост на Левски към делото, както и невероятните добродетели, които е изповядвал.

„Защо го е записал, на кого е трябвало да се отчита?! Имал ли е счетоводител Левски?“, тези риторични въпроси зададе водещият на „Стани богат“ и показа как всеки на лично ниво може да следва примера на Апостола.

Разбира се, Кънчев не пропусна да спомене във връзка с родния си град и Карлос Насар, който с успехите си вдъхна голяма гордост на Червен бряг.

Ники Кънчев обаче със сигурност и обиди доста българи при гостуването си в сутрешния блок. Той посочи като едно от най-дразнещите неща в „Стани богат“ това, че има участници, които говорят диалектно. Водещият специално изтъкне мекането, както и мекия говор, характерен за Черноморието и други източни райони.

„Не може да ми екат и мекат. Някой не си е свършил работа в този случай – учителят в първите класове, университетският преподавател…“, коментира безкомпромисно Ники Кънчев. Той все пак призна, че диалектите правят езика по-интересен, но все пак не трябва да се допускат по телевизията.

Ники Кънчев спомена и интересно наблюдение от „Стани богат“. Когато се чудят, много участници казват като основание за отговора си „гледах този филм, гледах онзи филм“. „Значи Холивуд определя представите ни за света“, коментира водещият.

Блиц Новини
Нападат Алекс Сърчаджиева заради баща й

Кадри социални мрежи и Нова ТВ Големият български актьор Йосиф Сърчаджиев се срина след смъртта на съпругата си, която му беше най-голямата опора. Наскоро той празнува рожден ден, но сподели чувствата си сега, след като е сам. Не съм празнувал с торта, защото още страдам по съпругата си Райна. Ана …

Блиц Новини
Вики е щастлива в новия си дом след намесата на Бригадата

Кадри БТВ Много хора са пожелали да помогнат на Вики след предаването „Бригада нов дом“. Тя е в инвалидна количка от 18 години, но въпреки тежката си съдба е изключително борбена и усмихната, както и нейната майка. Вики има нужда да излиза навън, нещо което е трудно за семейството и …

Блиц Новини
Невена към Калин от „Бригада нов дом“: Това е феята на желанията

Кадри БТВ Едно от най-обичаните предавания в родния ефир „Бригада нов дом“ е към края на един много силен сезон. Много и разнообразни емоции ни показаха от продукцията и още повече радост и щастливи мигове донесоха на семействата участници. Не само ремонтите бяха приоритет за предаването, обърнаха внимание и на …

error: Content is protected !!