fbpx

Зрителите тъгуват за Билалов

Блиц Новини

Кадри БТВ

Стартира новият сезон на „Стани богат“ начело с новия водещ Ники Кънчев. Първото издание бе благотворително и гост-звезди опитаха да спечелят прилична сума за добра кауза.

Очите на зрителите обаче бяха вперени в Ники Кънчев, неговото завръщане предизвика любопитството, как след толкова години и след като предшественика му Билалов бе наистина много харесван той ще се справи. Лека нервност прозираше в поведението му, която опита да тушира с повече говорене от необходимото и това не остана незабелязано.

Много, прекалено много говори водещият, дори не дава възможност на участниците да мислят. Прекалено възбудено се държи, сигурно причината е връщането му в предаването. Чак е дразнещ. Не зная какво му харесвате ? Биллов беше далеч по-приятен, спокоен.

Поостарял е Ники Кънчев, липсва му увереността и излъчването което имаше!

Доста самохвално и надуто встъпително слово направи снощи Ники Кънчев. Никаква колигиалност към предишния водещ, който не само не му отстъпва, но и го превъзхожда с интелект, ерудиция, знания, спокойно водене и тънък хумор. Ники да не би да смята, че само него сме чакали. Сезоните с Билалов бяха на висота. Ще ми липсва много.

Наистина редно бе да спомене поне за предшественика си, да каже две мили думи, да сниши малко излишното самочувствие, а не да изтъква колко е бил велик преди години. Това не направи добро впечатление дори у тези, които го очакваха с нетърпение.

Добре, че са зрителите и фенове на тази велика игра да окажат нужното внимание и на предишния водещ.

И Билалов също много добре водеше. Радвам се ,че има умни хора в нашата страна. Предаването го гледам отдавна и много ми харесва.

Не правите разлика, че това е първо предаване с известни участници и благотворителна цел. Това е причината.

Ники Кънчев си беше емблема на това предаване! 🌟
Радвам се, че ще го гледам на екрана и то отново в този формат! 🤗
Беше ми малко трудно в началото да свикна с Мишо Билалов, но постепенно се „привързах“ към чувството му за хумор, смеха и закачките, с които успяваше да разчупи атмосферата на играта.
Ще ми липсва този талантлив и неподправен актьор! ☺️
Пожелавам успех и на двамата в новите им проекти и начинания!
🍀🌈✨
В крайна сметка те правят всичко това за нас – зрителите!

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!