fbpx

Дълбоката изповед на ергенът Виктор разтърси мрежата

Блиц Новини

Кадри видео инстаграм

Стартът но новия сезон на романтичното риалити „Ергенът“ е след броени дни и трети поред красавец ще се бори за истинската любов, която ще опита да открие сред дамите в имението.

Първи в това приключение се впусна Виктор Стоянов, но както знаем так и не успя да открие сродна душа и да подари пръстен на любимата дама. Сега почти две години след края на предаването мачото се осмели да сподели как са се развили събитията по отношение на любовта в живота му. Прекрасна млада дама е спечелила сърцето му, но за жалост по настоящем двамата не са заедно.

Но красивата приказка, която той разказва личи че е мислите и сърцето му.

Научих много за любовта през последните две години. Научих се да споделям чувствата си и да разбирам по-добре чуждите. Научих много за отдадеността и безрезервната любов. Научих се да бъда уязвим, нещо, което ме затрудняваше през целия ми живот. Научих се на безкористност и саможертва, научих се да прощавам, но най-важното – научих какво е истинска любов.

За съжаление пътя, по който се движехме бе изпълнен с поредица от остри завои, грешни решения, слабости и недоразумения, неизказани и несподелени чувства, липса на комуникация и емпатия. Докато един ден животът ни постави на кръстопът, гледайки в коренно различни посоки, осъзнахме, че любовта ни не е достатъчна. Сърцето ми тежи, тежат ми и спомените, които се стоварват върху мен. Някои от тях завинаги ще останат в сърцето ми.

Ще кажа само нашето пътуване беше невероятно! Изпълнено с детински смях, трудно за разбиране и още по-трудно за описване.

От скитане по нови и непознати кътчета, до спокойните и скучни вечери на дивана в къщи.

Но това е, което прави любовта любов. Надявам се един ден и двамата да изпитаме любов, така силна като нашата. Не всеки ден срещаш човек, готов да разбие стените, зад които си се крил и да се сгуши в прегръдките ти за да разтопи премръзналото ти сърце.

Това е глава от живота ми, която не ще забравя. Днес нашата книга е затворена, но ще я държа на рафта!

С тази откровена изповед наистина докосна сърцата на последователите си, а може би и на любимата, която вече две години е далеч от него и пътешества по света.

Най – ценното, красиво и смислено осъзнаване , което. съм срещнала в социалните медии. Изисква се изключителна смелост и най вече честност за такова разголване. Вие сте добър и смел човек, Виктор Стоянов

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!