fbpx

Кадиев обиди Милица в „Кой да знае?“

Блиц Новини

Кадри БТВ

От старта на забавното шоу досега в „Кой да знае? не е имало толкова слаба вечер. И двата отбора изпитаха огромни трудности с верните отговори и едва ли не останаха почти без спечелени пари. Отбор Пъдев успя някак и то не без помощта на публиката да завърши със скромната сума от 900 лв, а отбор Милица отговори на един единствен въпрос и то отново човек от публиката.

Шегите иначе бяха на ниво, поне бе забавно.

В епизода  Сашо Кадиев не се посвени да се избъзика с Милица Гладнишка и нейната закръглена фигура.

Ти нямаш слаби страни, обяви двузначно Кадиев, а Гладнишка веднага схвана, че не става въпрос за играта й в предаването, а за физическите данни.

Аз много обичам хляб, обясни откровено Милица.

То ти личи, не пропусна да захапе Сашко.

Като бях малка, си слагах хляб в кутия, нощем си отварях и ядях, макар че кутийката скърцаше, призна откровено актрисата.

Не мога да спра да си представям малката Милица как яде хляб в 3 ч през нощта, включи се в разговора и актьорът Христо Пъдев.

Въпросът предизвикал тази дискусия, която се прехвърли върху фигурата на Милица бе зададен към отбор Пъдев и бе свързан с хляба.

Зрителите неведнъж са коментирали леко разголената и преливаща гръд на Милица, нещо което забелязват и колегите й.

Много слабо представяне този път;⁠-⁠) може и нарочно;то утре май свършва предаването засега!💋

Леле какви елементарни работи не знаят. Как може тарантулата да е сред най-умните? Коза го казах от раз … за миг не съм си помислила за тарантула или камила. За почукването на кенчето … obviously … Това за коалата без да се замисля го знам, че гушка дървета. Къде в тия жеги ще си охлади краката?
За пръстена и конеца … го знам от интернета хаха. Клипче съм гледала 😃 Но и да не бях нямаше да кажа бакпулвер

Пъдев, я се стегни малко!

Блиц Новини
Огромен гаф при въпрос за 3000 лева в „Стани богат“

Кадри: бТВ Рентгеновият лаборант Павел Антонов продължи играта си в „Стани богат“, но последния въпрос, който му бе зададен от Ники Кънчев поради много дискусии. За 2000 лева Павел бе попитан: „Коя легенда на Формула 1 създава нискотарифна самолетна компания, докато е действащ пилот“? – Михаел Шумахер, Аертон Сена, Ники …

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

Блиц Новини
Едва 3000 души получиха еднократна помощ

Малко е известно сред българското население, че съпругът, съпругата или децата на починал осигурен имат право на еднократна помощ, отпускана от държавата. „Право на еднократна помощ при смърт на осигуреното лице, съгласно Кодекса за социално осигуряване (КСО), имат неговите: съпруг (съпруга); деца; родители. Децата на починалото лице имат право на …

error: Content is protected !!