fbpx

Краси Радков нападна Милица Гладнишка в „Кой да знае?“

Блиц Новини

Кадри БТВ

Доста се развихриха в снощното издание на „Кой да знае?“ актьорите, участващи в играта. Към отборите на Милица Гладнишка и Христо Пъдев се присъединиха Алекс Раева и Краси Радков, които успяха да скандализират шоуто. Либидото на участниците се вдигна след въпрос за корнфлейкса, който се оказа, че убивал сексуалното желание.

Това шокира двата отбора и водещият Сашо Кадиев.

След трудно успокояване на страстите последва сложен гущерски въпрос, на който след известни разсъждения Христо Пъдев отговори вярно. Той бе толкова убеден, че това е верния отговор, че предизвика всички да му целуват ръка ако е прав. Алекс веднага изпълни желанието му и целуна ръка, но Краси Радков използва повода да награби и нацелува устните на Гладнишка, обяснявайки „на мен корнфлейксът не ми действа“.

Актрисата прие с усмивка скандалните действия на комика и доста се дърпа, не изглеждаше да й е приятно поведението му. Това поведение на други места би предизвикало сериозен скандал, но все пак опитаха да замажат ситуацията. Краси бе изгонен от Алекс Раева с думите „Тоя не е ял корнфлейкс, махай се оттук!“.

Водещият Сашо Кадиев също опита да спре размяната на флуиди в студиото. „Всички започнаха да се целуват, ще почна да раздавам корнфлейкс. За един верен отговор всички се нацелувахме, кво става тука бе?“, закани се синът на Катето Евро.

 

Предаването не е сексуално, гледат ни деца!, предупреди по-рано Краси Радков, но именно той го превърна в нещо подобно. Опита да оправдае импулса си с думите:

Много ми е хубаво да общувам с умни хора, много!

След успокояване на страстите играта продължи и в крайна сметка той и Пъдев победиха Милица и Алекс във въпросите, като спечелиха 1900 лева за публиката.

Блиц Новини
Огромен гаф при въпрос за 3000 лева в „Стани богат“

Кадри: бТВ Рентгеновият лаборант Павел Антонов продължи играта си в „Стани богат“, но последния въпрос, който му бе зададен от Ники Кънчев поради много дискусии. За 2000 лева Павел бе попитан: „Коя легенда на Формула 1 създава нискотарифна самолетна компания, докато е действащ пилот“? – Михаел Шумахер, Аертон Сена, Ники …

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

Блиц Новини
Едва 3000 души получиха еднократна помощ

Малко е известно сред българското население, че съпругът, съпругата или децата на починал осигурен имат право на еднократна помощ, отпускана от държавата. „Право на еднократна помощ при смърт на осигуреното лице, съгласно Кодекса за социално осигуряване (КСО), имат неговите: съпруг (съпруга); деца; родители. Децата на починалото лице имат право на …

error: Content is protected !!