fbpx

Виктор Николаев предупреди Любо преди “Капките”: Внимавай с Веско Маринов

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Любо Киров гостува в сутрешния блок на Нова телевизия като нов съдия в предстоящия сезон на популярното шоу “Като две капки вода”. Той застава в това качество до Фънки, Хилда Казасян и Веселин Маринов. Според Любо това е просто идеалната комбинация да се оценят участниците в шоуто за имитации.

“Имаме поп певец в мое лице, имаме рок – Фънки, имаме и джаз в лицето на Хилда, имаме и…”, започна да изброява най-успешния български изпълнител.

“Внимавай какво ще кажеш!”, предупреди го леко притеснен водещият Виктор Николаев.

“И Веско Маринов!, отвърна с усмивка Любо, като отказа да определи стила на големия любимец на публиката.

Певецът коментира как гледа на честите превъплъщения на участници в “Капките” в неговия образ. За Любо да гледа как го имитират се оказа полезно. Той призна, че така вижда някои неща, на които другите акцентират и понякога престава да ги прави.

Новият съдия в “Капките” каза също, че пародийните имитации са неизбежни, както и че вероятно ще е “доброто ченге” в журито.

“Фънки ще компенсира”, увери го Виктор Николаев.

Любо Киров използва случая да каже, че започва ново турне, което тръгва из страната след края на шоуто. Той издаде и името на новия си албум, който записва – “Ново сърце”.

Певецът обаче категорично отказа да назове някой от участниците в новия сезон на “Като две капки вода”. Той увери водещите, че не ги знае и допълни, че по традиция те се съобщават непосредствено преди началото на предаването.

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!