fbpx
Hell's kitchen

кадри Инстаграм/Хелс Китчън, Нова телевезия, bTV

Може ли да се стигне до бой в новия сезон в „Хелс китчън“? Въпросът изглежда малко несериозен, но всъщност не е, особено като се има предвид вече добре известният звезден отбор в кулинарното шоу. Ако някой си мисли, че проблемът в него е вечно мрънкащия „гладиатор“ Гатьо, значи е доста наивен.

Командосът от „Игри на волята“ може да е много устат, но далеч по-опасен е Китодар Тодоров. Актьорът е толкова непредвидим в реакциите си, че при него не е ясно дали се шегува или е сериозен в доста от случаите.

От хипарската натура на Коцето Калки не може да се очаква агресия, но пък от метъла по душа Тома – кой знае? Така или иначе, в съвсем прясно видео шеф Ангелов даде да се разбере, че единственият, който може да си позволи да е агресивен е той.

„Естествено, че ще ги навиквам, естествено, че ще ги смачкам и ще им стопя лагерите!“, това казва той в промото. И разбира се, не говори само за мъжете.

Алекс Гърдева няма как да си го върне за тормоза в „Ергенът“ на Виктория Капитонова, която победи в предния сезон на „Кухнята“, но пък може да си го изкара на тази рускиня, която ѝ е под ръка – Наталия Кобилкина.  А дали ще кипне ромската кръв на Бони, можем само да гадаем.

Възможните конфликти, крещенето и късането на нерви отново ще е главната емоция в „Хелс китчън“, това е повече от ясно. Гатьо вече записа промо, в което обещава да „насвива сърмите“ на всички, а красивата блогърка Изабел Овчарова и Алекс заплашиха, че ще го пратят на всеки, който не ги следва в Инстаграм.

Остава само да разберем дали агресивната реклама ще помогне „Хелс китчън“ да оцелее срещу „Денсинг старс“ по bTV.

USA news
Alla Pugacheva is now Israeli

Frame Telegram Israel’s ambassador to Russia, Simon Halperin, said that Alla Pugacheva had successfully integrated into the country. In an interview with TASS, she also added that she considers the most successful singer in the USSR and Russia to be an Israeli citizen, as well as other emigrants from Russia. …

Блиц Новини
Гала ще става баба, Мари очаква първа рожба

Снимки социални мрежи Дъщерята на Гала – Мари, е в очакване на първото си дете. Бъдещата майка сподели щастливото събитие в социалните мрежи. „Можем да се обзаложим, че коремът ми не е от козунаци”, написа Мари, дни след Великден. „Това е най-хубавата новина, която съм чувала от времето, в което …

Блиц Новини
Кой да знае? отново стартира

Кадри БТВ Следващата седмица приключват всички риалити формати, които гледахме всяка вечер вече три месеца. Ще научим кои са победители в Хелс китчън, дамата на сърцето на Алек в „Ергенът“ и най-добрият имитатор от „Като две капки вода“. Затова и от БТВ съобщиха, че връщат на екран едно забавно предаване, …

error: Content is protected !!