fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Доста палаво приключи поредната седмица на новия хит на bTV “Кой да знае?”. Това всъщност беше предвидимо, след като до Милица Гладнишка седна Гери Турийска. Тя е най-известна с нейния литературен проект “Пощенска кутия за приказки”, чрез който се публикуват и разкази, които са в категорията “само за възрастни”.

Капитанът на противниковият отбор Христо Пъдев едва изчака играта да започне, за даде на дамите името “отбор “Деколте”, което си беше съвсем справедливо. До края на епизода названието стабилно се наложи, но изглежда Милица и Гери нямаха нищо против.

Припомняме, че в по-ранен епизод Гладнишка се скара на оператор, който снимаше бюста ѝ твърде отблизо. Явно вече това не е особен проблем за нея.

Гладнишка и Турийска може и да са имали предварителен план да разсеят противниците си. Освен Пъдев срещу тях застана китаристът Миро Иванов, известен най-вече от “Обичайните заподозрени” на Стефан Вълдобрев. Както знаем, рок звездите са по правило доста податливи на женските прелести.

Играта обаче беше равна до последния въпрос, когато Милица и Гери нанесоха победен удар на противниците си. А след това в студиото настана пълна лудница.

Окрилени от успеха, отбор “Деколте” свалиха саката си и ги хвърлиха на пода, та най-сетне да се види това, за което се говореше през цялото предаване. Но това не беше всичко.

Публиката, която ги подкрепяше, също започна да мята дрехи към ценътра на студиото. В един момент човек по фланелка не издържа и също я свали и хвърли, като остана гол до кръста.

Водещият Сашо Кадиев едва успя да си каже финалните думи, докато хаосът завладяваше студиото.

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!