Кадри Нова ТВ
Чудесна вечер представи варненката Мариела Чобанова в „Черешката на тортата“. Феновете на Хелс китчън си спомнят нейното участие и шеметното й развитие в предаването.
Тя реши да приготви за своите гости азиатска кухня – салата с пилешко филе по азиатски стил, а предястието бе хрупкава бисквита, която е намазана с крема сирене и пушена сьомга, което представи за свое авторско ястие. Основното й ястие бе катсу каре, а освен това имаше и хрупкаво суши. Изненадата бе тортата на рожденичката, и в нея бе сложила тиквички – нещо, което гостите й така и не успяха да познаят.
При готвенето шеф Иван Манчев я похвали, че се е справила много добре, като единствената му забележка бе да не повтаря панирано предястие и панирано основно ястие.
Една от височайшите гостенки обаче, не спря да мрънка трета поредна вечер. Едва ли има човек в България, който да не знае вече, че тя цветя не яде. С отегчена физиономия през цялото време и мрачен поглед очаква домакините какво ще поднесат. Освен това показа и доста невежество и непознаване на ястия извън нейните гозби.
Очаквам каквато и да е салата, само да няма сьомга в нея. Сърф енд търф ми прилича на нещо да караш във водата ми прилича. Не съм пробвала това катсу каре какво е. Абе, това ли ще ядем тази вечер. Катсу каре, цукунаки хуки.
Алкохол ли е това, попита за сакето Роксана. Нямам никаква представа какъв е този алкохол, дали от ориз или от кисели краставички, но няма да го пия.
Не хареса и присъствието на тиквичка в тортата, но си хапна парчето. Най-накрая с тортата си Мариела успя да я накара да се усмихне и да признае, че домакинята се е справила чудесно и за първи път даде най-високата оценка.
Справи се страхотно, Роксана за първа вечер беше доволна, говори и хапва.
Толкова е изкуствена и отблъскваща Роксана!
Не е изкуствена, така си се държи. Гледах я и в предишна черешка, сега даже е по-изискана.