fbpx

Мишо Шамара поздрави Везенков

Блиц Новини

Кадри инстаграм и Chigaco.bg

Известният преди време рапър Михаил Михаилов – Мишо Шамара неочаквано се появи пред медии, не къде да е, а в Чикаго, където бе отишъл да поздрави най-добрия ни баскетболист Александър Везенков.

Дошъл съм да подкрепя Саша Везенков, защото съм българин, а също и Чикаго булс, защото пък сме в Чикаго. За себе си Шамара сподели, че се е отдал в помощ на сина си изцяло и работи по негови проекти.

Направихме едно турне в България, убихме ги, показахме им как се прави, сподели гордия баща. Сам се продуцира, свири на инструменти за разлика от мен, може и да пее. Днес се надявам да бъде прекрасен ден, ще си направим едно парти, ще се напием.

Обърна се към всички, които евентуално ще го гледат:

Забавлявайте си, всяка една секунда от този живот трябва да се изживее.

Българите в Чикаго показаха какво значи истинска подкрепа. Както знаем там има значително българско присъствие и пристигналите да подкрепят най-добрия ни баскетболист Александър Везенков шашнаха отбора на  “Сакраменто”. Над 400 фенове  се стекоха в “Юнайтед Сентър”, където тимът на най-полезния играч в Евролигата игра срещу местния “Чикаго”. И въпреки че Александър Везенков е контузен и не игра в срещата, която неговия тим спечели 123:115, това не спря феновете му. Това бе мач номер 6, в който българинът не игра поради травма в глезена.

Всички в отбора казаха “уау”, когато чуха каква подкрепа получавам от българските фенове. Досега съотборниците ми не бяха виждали такова нещо”, каза пред българската медия Chigaco.bg Везенков след мача.

“Жалко че още съм контузен и не успях да играя в срещата с “Чикаго”. Аз знаех, че ще дойдат, но едно е да знаеш, друго е да ги видиш. Много исках да бъда на терена, защото този двубой беше специален за мен, най-вече заради българската публика, но просто нямаше как”, със съжаление сподели още спортист №1 на България.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!