fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Следващата седмица ще бъде топло, сухо и слънчево и с температури като за април. Това прогнозира в сутрешния блок на bTV проф. Георги Рачев. „Няма да е изненада, ако на места стане 20 градуса“, коментира климатологът.

Проф. Рачев обясни, че над страната ни от неделя започва много сериозен пренос от запад – юго-запад. Във вторник ще е най-топло, като температурите се очакват да са поне 16-18 градуса в цялата страна.

Климатологът директно нареди на водещите Мария Цънцарова и Златимир Йочев да обуват джапанките и да отиват на плажа. Топлото време ще се задържи цяла седмица, добави Рачев. Той посочи обаче, че топлото време ще дойде със силни ветрове със скорост до 60 км/ч. „Ще си трябва шалче“, предупреди професора.

Климатологът каза също, че не е ясно какво ще последва след това, но напомни, че февруари обича да изненадва както с високи температури, така и със студове. Той коментира, че според икономисти топлото време през тази зима в Европа задържа относително ниски цените на горивата.

Плътният сняг в планините ще се запази, но в по-ниските места скиорите ще са разочаровани, каза още проф. Георги Рачев. Той завърши прогнозата си със снимки на сняг от света и от България, но преди 10 години, за да си припомним, че февруари може да е и истински зимен месец.

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

БТВ
Божидара: Това, което правите е достойно за възхищение

Кадри БТВ От порутен от влагата дом с мухъл навсякъде „Бригада нов дом“ направи едно приветливо и удобно жилище за Божидара и нейната майка. Много вещи и никакво пространство в апартамента, в който е принудена да се придвижва незрящата Божидара завариха от бригадата и се заеха веднага с разчистването му. …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

error: Content is protected !!