fbpx

Гала се ядоса на коментари за богатството ѝ и къщата като гимназия

Блиц Новини

кадри Нова телевизия, Инстаграм/Гала

Водещата на „На кафе“ е известна със способността си набързо да „строява“ панелистите си, когато се наложи. Понякога обаче ситуацията излиза извън контрол и те се обръщат срещу нея, поставяйки я в неудобно положение. Така стана и във вторник, когато мъжете в екипа сякаш се бяха наговорили да се майтапят с богатството на шефката си и мащаба на къщата ѝ.

Писателят Жоро Блажев например заяви, че иска да живее в колибка в двора на Гала и да работи нещо в градината. Певецът Юли Константинов пък обясни, водещата имала предопределеност да е богата, защото имала такива черти на лицето.

Актьорът Дарин Ангелов, който от самото начало доста ядоса Гала с карикатурната имитация на Веско Маринов, също пусна бъзици за етажността на дома на водещата.

„Стига! Хората ще си помислят наистина, че къщата ми е някаква гимназия! Това е малка къща“.

Така развика се тя, когато шегите взеха да преминават границата. Гала каза това, тъй като е пускала много видеа и по телевизията, и в социалните мрежи от красивия си дом и всеки сам може да прецени шири ли се или се свива в него.

Последното видео, което Гала и Стефан пуснаха от своята обител, може да даде доста ясна представа за стандарта на голямата звезда на Нова.

На него се вижда как Гала е докарала фитнеса заедно с прочутия инструктор вкъщи. Става въпрос за Ванко от „Сървайвър“, който е любимия фитнес гуру на много родни знаменитости. От кадрите си вижда, че Гала и Стефан могат да си позволят пълноценна тренировка с гири и подскачане в домашна обстановка и с красива гледка.

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!