fbpx

Камен Алипиев срещу Сашо Кадиев в „Аз обичам България“

Блиц Новини

Кадри БТВ

Александър Кадиев и Камен Алипиев се изправят пред зрителите като се очаква да ги забавляват, пък да научим нещо ново за България. Сашо успешно води в момента шоуто с въпроси и отговори „Кой да знае?“, така и ще продължи.

Двамата капитани от новостартиращото шоу „Аз обичам България“ дадоха повече светлина на това, какво да очакваме.

Имаме удоволствието да започнем това приключение, което е удоволствие не само за хората, които ще участват, но и за зрителите пред екраните.

Кедъра е един много ерудиран и умен мъж, представи съперника си Кадиев. Аз не бях много съгласен с този избор, защото съм чувствително по-млад и не го казвам да го обидя. Той е много ерудиран, чел е много неща, знае много, любопитен е и той ме води в това отношение и това е нормално. На бутона Кедъра е по-бърз и на всичко отгоре отговаря.

За мен е изключително удоволствие да бъда в една компания и със Сашо и с Александра, макар, че трябва да има съперничество между нас, каза Камен Алипиев.

Навсякъде където съм бил е трудно, но вълнуващо, допълни Сашо Кадиев. „Преди обед“ е моя дом, от който аз тръгнах. Работата в „Кой да знае?“, което се оказа много гледано предаване, леко и забавно и хората много го харесват е съвсем различна, там са любопитни въпроси от цял свят. Всичко това го правим за да е интересно на хората, да научават и по нещо ново.

Ние също научихме много неща, продължи Алипиев. Хората зад мен адски ми помагат. Всички имаме нужда от нещо, което е позитивно и забавно. Работили сме в новините и знаем там колко е пълно с псевдопатриотизъм, колко празни приказки се говорят. Това за мен е завръщане на екран и то в най-гледаното време и това за мен е много задължаващо и се радвам, че бях избран.

Наградите са буркан конфитюр, туршия, българско сирене, терлици и всякакви такива готини български неща, издаде Алипиев.

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!