fbpx

Георги Христов на 60: Не ме е страх от изкуствения Интелект, a от естествената простотия

Блиц Новини

Кадри БТВ

Звезден рожденик днес е Георги Христов. Популярният наш изпълнител празнува юбилей. По този повод бе поканен при Петя Дикова, да разкаже от първо лице как се чувства и какво предстои в кариерата му през годината.

Както винаги той е дълбоко откровен, не спестява нищо от това, което мисли. Открай време името му е спрягано в жълтата преса.

Осъдих вече четири  жълти медии и ще продължа да го правя, не съм лош човек, но ако не престанат да се занимават с моята личност. Пожелавам им единствено това, което пишат за мен да им се случи.

Предстои му грандиозен концерт през април и след него стартира турнето му из България.

Планирам 15-16 концерта, които първоначално ще бъдат по летните театри по големите градове. После през есента ще мина и през по-малки и там хората искат да се насладят на изпълнения на живо. Доста ми е трудно, защото нямам спонсори, а се самофинансирам. Не очаквам големи приходи, хората по малките градове не са богати и аз се съобразявам с това.

За себе си певецът пожела единствено да е здрав, това е достатъчно за постигне мечтите си. Че е боготворен от много хора личи и по поздравленията, които от сутринта заливат социалните мрежи.

Честит рожден ден Георги Христов!От все Ви желая много здраве, щастие и благополучие!

Честит юбилей Жоре. Много здраве,и успех в създаването на музикални шлагери.

Честит рожден ден Жоро Христов! Бъди жив, здрав,благословен и още много да ни радваш с песните си…

Велико е това момче но не оценен Жалко за България Честит рож ден.

Честит рожден ден! Да е жив, здрав и все така успешен! По Бг радио целият ден ще излъчват негови песни!

Честит да е всеки ден на Георги Ангелогласни!

В края на интервюто Георги Христов благодари на всички, които са се сетили за него в този празничен ден:

Благодаря на всички, които ми честитят. Бъдете щастливи и Бог да бъде с вас!

 

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!