fbpx

Биг Брадър се завръща, стартира записване за участие

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Битката за зрителски интерес се ожесточава все повече. Двете най-гледани телевизии вадят все по-силни карти от ръкавите, за да привлекат все повече гледаемост на своя страна. Поредният удар на Нова телевизия е възкръсването на Биг Брадър.

Започна записване на желаещи да участват в един от най-гледаните риалити формати. Очаквано новината предизвика вълна от въодушевление и одобрение сред феновете на предаването. Кой ще участва все още е рано да се каже, но едно е ясно. Водещи няма да са Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева. И двамата са вече ангажирани в други формати, които стартират съвсем скоро. Мистър „Стани богат“ се връща триумфално в играта, която го направи популярен и едва ли ще я пренебрегне заради Биг Брадър.

Алекс от своя страна взима участие в далеч по-стойностно предаване „Аз обичам България“. Без водещи няма да остане, но изглежда и без желаещи да участват също.

Крайно време беше 👌

Много се радвам!

олеее нямам търпение хайай

ще гледаме сеир🤩

Айде да се запишем да вдигнем къщата във въздуха…
Яко кючеци, подкрепям, цирка е гарантиран!

Супер! Няма как да няма брокер 😅.. Нямам търпение.. дано #всички видят това .. 🙂

Малееее от кога го чакам това предаване

Поне ще има какво да се гледа 😊

Много се радвам! Дано да поканите само интересни участници. И по-добре да са вип-овете!

Трябва да се запишем задължително

И още хиляди коментари в този дух. Желаещите да се покажат по телевизора изглежда са доста, още повече знаем от излъчваното досега, че пребиваването в къщата на големия брат си е една своеобразна почивка в луксозни условия.

От БТВ също не спят, а трескаво се подготвят за ожесточената конкуренция. Все още не е ясно кое предаване точно ще мери сили с Биг Брадър.

Блиц Новини
Грандиозният финал на Капките под режисурата на Рафи Бохосян

Кадри Нова ТВ Тази вечер е грандиозният финал на забавното шоу „Като две капки вода“. Както знаем той ще се осъществи в „Зала София“ пред погледа на хиляди зрители, които изкупиха билетите буквално за часове. Залата ще е препълнена, а екипа усилено се подготвя за това събитие. Шеф на всичкото …

Блиц Новини
Двойките в „Един за друг“ бяха подложени на нечовешки изтезания

Кадри Нова ТВ Борбата за първото място в „Един за друг“ наистина се оказа жестока. Участниците бяха подложени на нечовешки условия в игра за оставане във формата. Те бяха вързани за въжета през кръста, върху които се оказваше опън така, че оставаха без въздух. За допълнение върху тях се изсипваше …

Блиц Новини
Нападат Алекс Сърчаджиева заради баща й

Кадри социални мрежи и Нова ТВ Големият български актьор Йосиф Сърчаджиев се срина след смъртта на съпругата си, която му беше най-голямата опора. Наскоро той празнува рожден ден, но сподели чувствата си сега, след като е сам. Не съм празнувал с торта, защото още страдам по съпругата си Райна. Ана …

error: Content is protected !!