fbpx

Алекс Богданска с нов дом, ново гадже и много проекти

Блиц Новини

Кадри ютуб/подкаст Сашо Кадиев

Александра Богданска  е една от доста обсъжданите инфлуенсърки и модел и най-вече заради връзката й с веселия репортер Дани Петканов, с когото създадоха и дете.

Раздялата им е вече в историята и поне Алекс е продължила своя път напред. Тя показа на почитателите си, че е сбъднала една своя мечта, а именно да се сдобие със собствен дом. Във влога си тя показа резултата от мащабния ремонт, който направила преди да заживее в мечтаното собствено жилище. Месеци по-рано Алекс призна, че има гадже, като съвсем очаквано отказа да разкрие самоличността му.

Тя се отърси от дългогодишната си връзка и гледа напред. Това не е първо препятствие, което се налага да преодолее. В подкаст с Александър Кадиев разказа за първите си стъпки в моделството и инфлуенсърството и всички поуки, които си е взела досега от направените грешки.

Бях дете, бях глупава, обяснява първата си среща със съда Алекс. След като нарушава договор подписан с фирмата на Маги Желязкова, тя изплаща неустойката и прекратява заробващ шестгодишен договор.

Погледнах всичко от добрата страна. С парите, които си събрах, за да си сложа импланти си купих свободата.

Алекс разказа и за мъжете в живота си и не скри, че е преживяла изключително тежко раздялата с Дани, но продължава напред и сбъдва мечтата си да има собствен дом. В края на миналата година тя се сдобива с такъв. Преобразяването му отнело няколко месеца, но пък резултатът си заслужава, убедиха се последователите ѝ. Алекс вече живее в апартамента, който е мезонет и е доста просторен. На първо ниво е отворено голямо пространство, в което са кухнята и холът, а на горния етаж, към който отвежда стълбище, са двете спални. На втория етаж вероятно е и банята.

Богданска е работила с фирма за интериорен дизайн, като е участвала дейно във всяко решение. Разказа и за още едно свое начинание. Създала е чисто нов бранд и става лице на винарска изба, от което се чувства много щастлива.

Блиц Новини
Фен на „Стани богат“ захапа Ники Кънчев: Подведе играча с въпроса за 30 000 лева

Снимки: бТВ Лекар продължи блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер и макар че бе останал без жокери, си тръгна с чек за 20 000 лева, но изпусна да вземе още 10 000. За 10 000 лева д-р Георги Минев бе попитан: „Компания на кой изобретател създава първия филм …

USA news
Horoscope for Tuesday, May 14: Zodiac should wear blue

Libra should wear blue. Here is the horoscope of the „Llama“ Aries Today, when you feel a surge of energy, use it to help others. Instead of throwing yourself into an exciting project or hobby, ask around and try to figure out who needs help around the house. An older …

Блиц Новини
Фънки: Винаги си казвам мнението, дори да не им харесва

Кадри Нова ТВ Както винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки разказа за семейството си и дъщеря си. Той говори с много любов за съпругата си, макар да имат дълъг семеен стаж. Разбираме се с жена ми, гледаме да не се виждаме често, така обясни той разковничето на разбирателството помежду …

error: Content is protected !!