fbpx

Да не остане по-назад от Натали: И Никол се появи в ефир само по сако

Блиц Новини

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Никол Станкулова

Шумът, който се вдигна около синоптичката на bTV Натали Трифонова за това, че появи уж без пола да говори изпитанията на зимата, явно е забелязан от конкуренция. Само няколко дни по-късно, колежката ѝ от Нова телевизия Никол Станкулова също се появи пред картата с градусите по дълго сако, без нищо видимо отдолу.

Само можем да гадаем дали става въпрос за надпревара между синоптичките или пък координиран опит да се наложи тази модна тенденция.

Дали защото беше снимана отдалече или защото сакото ѝ беше с дантела, което го правеше по-дълго, Никол изглежда не се стори толкова скандална. Трябва също да признаем, че макар да е изключителна красавица, Станкулова няма толкова впечатляващи крака, колкото Натали Трифонова.

Станкулова призна, че често се олива

Забавното е, в скорошна публикация в Инстаграм, Никол разказа, че по законите на всеобщата гадост, почти всеки пък се окапва с нещо, когато носи бяло или друг много светъл цвят. Тя дори коментира, че по тази причина в подобни случаи предпочита да пие чай, защото капките не са чак толкова забележими, колкото от кафе.

Кой знае, може би пък синоптичката на Нова телевизия пак се е окапала, затова се появи без панталон в ефир? Всичко е възможно, но тази версия звучи по-невероятно от това да провокира конкуренцията в лицето на Натали Трифонова. И ако в цялата ситуация има оливане, то е по-скоро в преносен смисъл.

Блиц Новини
Нахвърлиха се срещу Галена от „Един за друг”: Даже Васил Найденов не я трогна

кадри Нова телевизия Мощна вълна на негодувание във Фейсбук заля Галена и Петър от „Един за друг” и най-вече нежната половинка в двойката. Доста зрители пишат крайно критични коментари за нея, някоя я наричат фалшива и интригантка. Почти със сигурност повечето от неприятните коментари са от фенове на отпадналите Дани …

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

error: Content is protected !!