fbpx

Виктор Николаев би тревога за изчезналата Вилма: Дано я открият до края на деня

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Дъщеря ми е държана някъде насила – това е единственото обяснение, което има за изчезването на 27-годишната Вилма нейният баща Светлин Зарков. Пред Нова телевизия той показа последния кадър от камера, която е уловила движението ѝ към близко квартално магазинче в София. На 21 януари тя заявила, че отива да пазарува и изчезнала, като така и не стигнала до въпросния търговски обект.

Информацията за мистериозното изчезване се появи в социалните мрежи и предизвика доста коментари. Появиха се дори подозрения, че Вилма изобщо не съществува реално, е разпространената ѝ снимка е продукт на изкуствен интелект.

Вероятно за да разсеят тези съмнения, Виктор Николаев и Мира Иванова пуснаха интервю с бащата на изчезналата жена в „Здравей, България“. Той заяви, че дори и да са имали конфликти с Вилма, не е характерно тя да изчезне за няколко часа, да не говорим за дни, без да му даде обяснение къде е.

Полицията се оправдава, че няма данни за престъпление

Тя си има личен живот, от 3-4 дни преди изчезването си чатеше с някого на телефона, коментира бащата. Той бързо се обърнал към полицията след като не намерил Вилма, а телефонът ѝ се оказал изключен. Полицията обаче не може да направи много по случая, като например да проследи мобилното устройство, защото за момента няма данни за престъпление. „Аз по-голямо престъпление от това да изчезне, не знам“, коментира бащата.

В тази ситуация водещите Виктор Николаев и Мира Иванова изразиха надежда, че някой от зрителите, които гледат предаването им, може да са я забелязали или да имат друга информация по случая. „Дано до края на деня да се намери“, пожела Николаев.

Блиц Новини
Сашо Кадиев се издъни жестоко пред годеницата си Ивелина Чоева

кадри bTV, Инстаграм/Александър Кадиев Сашо Кадиев буквално превзе студиото на „Преди обед” в четвъртък. Той нахлу в студиото, докато се коментираше „Ергенът” и буквално открадна шоуто. Емоцията да се върне в предаването, което е водил над 10 години, обаче му дойде в повече. Той допусна огромна грешка и провали много …

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

Блиц Новини
Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще спечели този сезон започнаха. След ожесточена битка, на финал сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор …

error: Content is protected !!