fbpx

Петър Дочев се призна за „тъп милениъл“, изуми Деси Стоянова с причината да иска деца

Блиц Новини

кадри bTV

Ще оцелее ли Петър Дочев като екранен партньор на ветерана в „Преди обед“ Деси Стоянова? Този въпрос си задават мнозина, които с тъга си спомнят колко органично изглеждаше партньорството на водещата със Сашо Кадиев. От момента, в който той напусна, за да води „Кой да знае?“, часовете „чааак до обедните новини“ по bTV се промениха твърде много. Но дали промяната е за добро или за лошо, е трудно да се каже.

Ако Дочев изчезне от ефира, много е възможно това да е по желание на Деси Стоянова. По всичко личи, че двамата трудно влизат не само в хармония, а и изобщо в съгласие в общата си работа. Стоянова вече няколко пъти е отбелязвала в ефир, че намира Дочев за странен. Той пък се държи като темерут и не показва особен диапазон нито на артистичност, нито на интелект.

Поредният пример за дисонанса между двамата се прояви във вторник. В началото на предаването Деси попита Дочев дали броят на последователите му в Инстаграм е скочил. Тя предположи, че това е станало, след като Петър вече се показва всекидневно по телевизията.

Дочев отговори, че ръст на следващите го има, но е много малък. Той отбеляза, че най-голяма популярност в социалните мрежи му е донесла снимка, на която е с детето на свои близки.

В тази връзка, Петър Дочев коментира, че май му е вече време за деца, за да стане по-влиятелен в социалните мрежи.

Деси Стоянова някак си преглътна това глупаво изказване без да размаже с коментар колегата си. Със сигурност обаче като майка, а уви, отскоро и единствен родител на двамата си сина, тя има какво да каже по темата за родителството  и мотивацията за него. И то би попарило несериозното отношение на „тъпия милениъл“ Петър Дочев, какъвто етикет си лепна самия той в същото предаване.

Блиц Новини
Сашо Кадиев се издъни жестоко пред годеницата си Ивелина Чоева

кадри bTV, Инстаграм/Александър Кадиев Сашо Кадиев буквално превзе студиото на „Преди обед” в четвъртък. Той нахлу в студиото, докато се коментираше „Ергенът” и буквално открадна шоуто. Емоцията да се върне в предаването, което е водил над 10 години, обаче му дойде в повече. Той допусна огромна грешка и провали много …

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

Блиц Новини
Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще спечели този сезон започнаха. След ожесточена битка, на финал сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор …

error: Content is protected !!