fbpx

„Кой да знае?“ предизвика любопитството към Христо Пъдев

Блиц Новини

Кадри БТВ

Христо Пъдев е актьор, който се изявява както на театралната сцена, така и в киното. Има няколко успешни сериала зад гърба си, но някак участието му в набиращото скорост куизно шоу „Кой да знае?“ му донесе по-голяма известност и зрителите започнаха да се интересуват от него.

Актьорът признава, че участието в предаването му носи наистина слава, но и много знания, неща, за които дори не се е сещал.

Много неща научих досега, например колко тежат един милион долара, нещо за което дори не бих се сетил да разсъждавам.

На въпрос за страстите в живота му Пъдев отговори:

Много умея да боравя с топката на крака. Ако не бях актьор, щях да съм футболист, но това е друга тема, пошегува се той. Едно време тренирах футбол, но бързо разбрах, че от мен добър играч няма да излезе. И прекратих тази мъка. С театъра се справям по-добре.

 

За семейството си говори с много любов.

С Цвети всичко е супер, тя е най-великата жена. Още като я видях, знаех, че това е жената на моя живот. Сега имаме и две деца и отговорностите покрай тях растат, но тя се справя отлично. Тя е човекът, който паузира кариерата си в името на децата.

Все повече зрители очакват с нетърпение епизодите, освен заради интересните факти, които научават, но и неподправения хумор на тези, които се стараят да бъде забавно, а именно Сашо Кадиев, Милица Гладнишка и Христо Пъдев.

Настроение и приятна обстановка! Научавам нови а интересни факти!

Аз забравих за всички филми и чакам да стане 20 часа, за да започне моето забавно и много любопитно предаване “ Кой да знае“ . Наистина въпросите са много объркващи, а отговорите понякога са извън човешката логика. Искам да кажа, че с всяка ваша игра научавам повече и запомням всеки въпрос и отговор.

Освен хвалбите не се забелязват отрицателни коментари, което е много неестествено за коментиращите в социалните мрежи. Това може би кара някои да подозират, че точно критикуващите са изтривани и оставят само положителните.

Блиц Новини
Нападат Алекс Сърчаджиева заради баща й

Кадри социални мрежи и Нова ТВ Големият български актьор Йосиф Сърчаджиев се срина след смъртта на съпругата си, която му беше най-голямата опора. Наскоро той празнува рожден ден, но сподели чувствата си сега, след като е сам. Не съм празнувал с торта, защото още страдам по съпругата си Райна. Ана …

Блиц Новини
Вики е щастлива в новия си дом след намесата на Бригадата

Кадри БТВ Много хора са пожелали да помогнат на Вики след предаването „Бригада нов дом“. Тя е в инвалидна количка от 18 години, но въпреки тежката си съдба е изключително борбена и усмихната, както и нейната майка. Вики има нужда да излиза навън, нещо което е трудно за семейството и …

Блиц Новини
Невена към Калин от „Бригада нов дом“: Това е феята на желанията

Кадри БТВ Едно от най-обичаните предавания в родния ефир „Бригада нов дом“ е към края на един много силен сезон. Много и разнообразни емоции ни показаха от продукцията и още повече радост и щастливи мигове донесоха на семействата участници. Не само ремонтите бяха приоритет за предаването, обърнаха внимание и на …

error: Content is protected !!