fbpx

Нов тандем в помощ на хората в „Бригада нов дом“

Блиц Новини

Кадри БТВ

След три години пауза на екран се завръща любимо на много зрители предаване „Бригада нов дом“. Отново Мария Силвестър е водеща, но вече зад гърба й стои бригадата на Калин Евтимов, познат на зрителите от участието му в сезон 8 на „Фермата“.

Нашето предаване влиза в домовете на хората и затова спряхме снимките по време на пандемията, обясни Мария в „Преди обед“. Сега се завръщаме с нова бригада и други новости, като например кемперът, с който пътуваме из цяла България. Той бе наш офис и спасение в студените дни и аз го шофирах.

Всъщност най-хубавото нещо след края на снимките бе, че Мария вече не шофира кемпера. Всъщност тя се справяше много добре, но в нас имаше едно усещане, че нещо ще се случи – пошегува се новият бригадир. Големи проблеми имаше с ръчната спирачка.

Направихме много мащабни ремонти и работихме здраво, като нови в предаването бяхме мотивирани да направим хората щастливи. В началото бяхме много съсредоточени в работата, защото краткия срок ни притискаше.

С Мария добре се сработихме. Харесвам чувството й за хумор, но не знаех дали е само за пред камера. Впоследствие се оказа, че не мога да й смогна на хумора. Много добър екип направихме и усетихме емоциите на предаването, магията да видиш реакцията на хората. Накрая винаги забравяхме колко сме уморени – разказа Калин.

В 13-те епизода на сезона имахме сблъсък с тежки истории, но и с вдъхновяващи хора, които се борят понякога с болести, не само с финансови проблеми. Различното този път е, че майсторите от бригадата присъстват, когато хората виждат преобразеното си жилище – поясни Мария Силвестър.

Реакциите на хората изтриваха натрупаната умора, накрая ни връхлита експлозия от емоции, с които хората ни се отблагодаряваха. Тръгвахме си със задоволство, макар че това често бе късно през нощта. Най-много ме впечатли, че хората не се отказваха – призна Калин Евтимов.

Очакваме с интерес старта на новия сезон на „Бригада Нов дом“, в който освен бригадата, участие са взели и много доброволци и дарения от зрители.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!