fbpx

Призракът на Хекимян още броди в БТВ, Пепи Бакърджиев го призова

Блиц Новини

кадри bTV, Фейсбук/Антон Хекимян

На Антоновден в сутрешния блок на bTV получи питка от името на община Антон. Поводът беше, че синоптикът Боби Лазаров я споменал в предаване в началото на годината. Благодарните антоновци и кмета им изпратили и лакомства специално за Лазаров, но колегите в негово отсъствие си взеха питката, която е традиционна за този празник.

“Лакомствата са солени, в хладилника ги пазим за Боби”, издаде Мария Цънцарова, намеквайки, че не става въпрос за бонбони.

Спортният журналист Пепи Бакърджиев веднага се намеси и каза, че в община Антон било много хубаво, а той знаел това, защото селото му било много близо.

“Аз пък често минавам край Антон”, обади се Цънкарова.

“Кой Антон?”, попита Бакърджиев и след секунда целият екип на “Тази сутрин” започна да се смее.

Може би не всички сънени зрители схванаха закачката, но тя определено беше свързана с бившия шеф Антон Хекимян, който внезапно напусна bTV за да преследва политическа кариера в ГЕРБ. Това беше огромен удар върху реномето на телевизията и твърденията, че bTV няма политически пристрастия.

Отделно от това в миналото имаше доста слухове за близостта между Антон Хекимян и Мария Цънцарова и дали тя е само професионална. Водещата, както и всички нейни колеги, които напреднаха в кариерата, докато неуспелия кандидат-кмет беше техен началник, след напускането се разграничиха от Хекимян.

“Всички с името Антон да са здрави и щастливи”, с това пожелание Цънцарова излезе от конфузния момент, който ѝ създаде Пепи Бакърджиев.

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

БТВ
Божидара: Това, което правите е достойно за възхищение

Кадри БТВ От порутен от влагата дом с мухъл навсякъде „Бригада нов дом“ направи едно приветливо и удобно жилище за Божидара и нейната майка. Много вещи и никакво пространство в апартамента, в който е принудена да се придвижва незрящата Божидара завариха от бригадата и се заеха веднага с разчистването му. …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

error: Content is protected !!