fbpx

Гала завидя на репортерката си Ина заради тялото ѝ

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Продължава усърдното търсене на ново красиво лице на панела в “На кафе”. След преместването на Ромина Тасевска в “Съдебен спор” Гала продължава да пробва различни нейни заместнички.

Този път в тази роля влезе може би най-популярната репортерка на предаването, Ина Чочева. Гала похвали много трудолюбивата си сътрудничка, като я сравни със слънце, защото всеки пън като я видела, се сгрявала отвътре.

Комплиментите обаче бяха в началото, после Гала малко по малко се върна към нещо, което се е забелязвало и друг път. А именно, че звездата на Нова леко завижда на подчинената си за перфектната ѝ форма и за тялото ѝ като цяло.

Преди няколко месеца напрлимер водещата скастри репортерката, че носи твърде къса пола и така се виждали не само стройните ѝ крака, а даже бельото ѝ. Иначе Гала винаги е хвалила Чочева за добрата ѝ работа и за приветливия ѝ характер.

Този път водещата на “На кафе” буквално избухна в края на предаването, когато Ина призна, че трудно устоява на сладкото. Това дойде твърде много на Гала, според която явно е скандално, че Чочева си позволява и сладки неща с такава фигура.

“Стани, моля те, искам да станеш, да те видят. А можеш да изядеш 85 курабийки”, буквално се развика Гала, скандализирана от такава несправедливост. Ина обаче си спомняше предния случай с бельото ѝ и доста се засуети да изпълни нареждането. В крайна сметка репортерката стана, както ѝ каза водещата и разходи крака из студиото. Гала пък накрая чак я разцелува и ѝ призна, че я обича, вероятно за да компенсира неудобството, което ѝ създаде с донякъде прекалените хвалби.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!