fbpx

Милица от “Кой за знае” за Сашо Кадиев: Той е живият дявол, Сатана!

Блиц Новини

кадри bTV

С всяко изминало предаване въпросите в “Кой да знае?” стават все по-интересни и по-сложни, а играчите – все по-изобретателни в тактиките, които да им донесат успех. Същото се отнася и за водещият Сашо Кадиев, който пък усъвършенства начините, по които да разсейва участниците и да ги напряга.

Актьорът вече кара Милица Гладнишка, Христо Пъдев и гостите в отборите им да поставят сами под съмнение отговорите си буквално на всеки въпрос. Точно от това се раждат и най-забавните моменти в шоуто.

“Той е живият дявол, Сатана!”, това извика Милица в най-новото издание на играта. Тя отново развесели зрителите с реакциите и импровизациите си. Тя измисли и нова тактика, която да прилага с партньорите си. А именно – да не се доверява на интуицията си и да избира отговора, който ѝ се струва верен, а този, който е най-нелогичен. Изненадващо или не, това донесе една от малкото победи на нейния отбор.

Отбор Пъдев пък беше буквално провален от продуцента и актьор Борко Чучков. Той определено не беше особени концентриран в играта и доста от смеха в нея беше на негов гръб.

Един от най-срамните моменти беше, когато той обърка киви и авокадо. “Това го изрежете”, поиска Чучков. “В това предаване режем само претенциите”, контрира го Сашо Кадиев.

Борислав Чучков се изложи и с твърдението, че думата “пролет” произлиза от малко прасенце. Той заяви, че 100% е сигурен, че това е така. След като обаче отговорът се оказа напълно грешен, той толкова се засрами, че изобщо не каза на какво се е основавало твърдението му.

Блиц Новини
Фънки: Винаги си казвам мнението, дори да не им харесва

Кадри Нова ТВ Както винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки разказа за семейството си и дъщеря си. Той говори с много любов за съпругата си, макар да имат дълъг семеен стаж. Разбираме се с жена ми, гледаме да не се виждаме често, така обясни той разковничето на разбирателството помежду …

Блиц Новини
Грандиозният финал на Капките под режисурата на Рафи Бохосян

Кадри Нова ТВ Тази вечер е грандиозният финал на забавното шоу „Като две капки вода“. Както знаем той ще се осъществи в „Зала София“ пред погледа на хиляди зрители, които изкупиха билетите буквално за часове. Залата ще е препълнена, а екипа усилено се подготвя за това събитие. Шеф на всичкото …

Блиц Новини
Двойките в „Един за друг“ бяха подложени на нечовешки изтезания

Кадри Нова ТВ Борбата за първото място в „Един за друг“ наистина се оказа жестока. Участниците бяха подложени на нечовешки условия в игра за оставане във формата. Те бяха вързани за въжета през кръста, върху които се оказваше опън така, че оставаха без въздух. За допълнение върху тях се изсипваше …

error: Content is protected !!