fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Милица Гладнишка се скара на оператор: Какво ме гледаш

Кога най-сетне отбора на Милица Гладнишка ще спечели победа в хитовото предаване по bTV „Кой да знае?“, това се питат все повече зрителите. Енергичната актриса и певица стана тотална любимка на публиката за няма и две седмици, откакто шоуто стартира.

И как да е иначе, след като Милица превръща всичко в смешен скеч, използвайки пеене, звукови ефекти с уста, а понякога дори и екипа зад кадър. В предаването в четвъртък вечер тя си направи закачка с един от операторите, който според нея се опитвал да надникне в иначе щедрото ѝ деколте.

„Какво ме гледаш? Нагоре погледа, нагоре“, скара се тя в обектива. Естествено, всичко това беше изцяло в полза на шоуто, на което Гладнишка е очевиден майстор.

Уви, до този момент конкурентът ѝ Христо Пъдев печели почти без изключение, като досега май е изпуснал само една-две победи. Разбира се, в това предаване печалбата не е най-важното, но пък аудитория се чуди как ли ще изригне Милица, ако срази конкуренцията.

Ситуацията вече започва да предизвиква леко напрежение от линията „жени срещу мъже“, но по-често предположенията за загубите Гладнишка са други. Предположенията са доста интересни:

„Милица има знания, а защо залага на грешния отговор? Сценарий?“

„Милица продължава да няма късмет с госта“.

Разбира се, предаването, което дава шанс на bTV да си върне от Нова телевизия първата позиция на най-гледана българска телевизия, има и своите критици. Някои просто не разбират формата му, който е нов за България, но изключително популярен във Великобритания, откъдето идва лиценза на „Кой да знае?“.

 

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!