fbpx
Блиц Новини

Кадри БТВ и Нова ТВ

Периодът на почивка е към края си. Депутатите тръгнаха на работа, след тях и телевизиите се раздвижват. Започва да се усеща оживление и предстартова треска в битката за рейтинг и зрителско одобрение.

Нова телевизия последните години набира все по-голяма популярност и нейните предложения са предпочитани пред останалите. Още следващата седмица стартира новия сезон на кулинарното шоу с водещ шеф Иван Манчев „Черешката на тортата“.

В битка за плакета влизат двама изпълнители, политик и хора, които боравят отлично с думите. Дебют в шоуто прави рапърът Боро Първи, след него бившият министър на туризма Николина Ангелкова, журналистът Мирослав Димитров, поп фолк певицата Мария и преводачът Мариана Хил. С какво меню и умения в кухнята ще се представят предстои да видим, ано шеф Манчев отново ще е строг, но справедлив.

След около месец започва и любимото на малки и големи шоу „Като две капки вода“. Водещите не са изненада. Отново пред публиката ще застанат Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро. Участниците се пазят в тайна за да е голяма изненадата за зрителите. Не така е обаче с журито. Освен традиционните вече Хилда Казасян и Фънки, Веселин Маринов се издаде, че отново е получил покана за участие в певческото риалити.

Не по-малко изненади готвят и при конкуренцията.

Любимото на много хора „Стани богат“ ще стартира с нов водещ и слуховете сочат Ники Кънчев, но не само той.

Завъртя се и името на Краси Радков, както и на Петър Стоянович.

Може би Михаил Билалов ще задоволи любопитството и ще разкаже какво точно се случва пред Светльо Иванов, на когото ще бъде гост. Той и съпругата му – сценаристката Ваня Николова, заминават на двумесечно турне в Щатите с успешния моноспектакъл на актьора „Бум-бум“, чийто сценарий е написан от талантливата Ваня. Освен там Николова участва и във филма „Вина“ по БНТ, който започна да излъчва втория си сезон. Може би са решили да се развиват самостоятелно, отколкото всеки божи ден Билалов да снима предаване и да пренебрегне други свои участия.

Блиц Новини
Фен на „Стани богат“ захапа Ники Кънчев: Подведе играча с въпроса за 30 000 лева

Снимки: бТВ Лекар продължи блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер и макар че бе останал без жокери, си тръгна с чек за 20 000 лева, но изпусна да вземе още 10 000. За 10 000 лева д-р Георги Минев бе попитан: „Компания на кой изобретател създава първия филм …

USA news
Horoscope for Tuesday, May 14: Zodiac should wear blue

Libra should wear blue. Here is the horoscope of the „Llama“ Aries Today, when you feel a surge of energy, use it to help others. Instead of throwing yourself into an exciting project or hobby, ask around and try to figure out who needs help around the house. An older …

Блиц Новини
Фънки: Винаги си казвам мнението, дори да не им харесва

Кадри Нова ТВ Както винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки разказа за семейството си и дъщеря си. Той говори с много любов за съпругата си, макар да имат дълъг семеен стаж. Разбираме се с жена ми, гледаме да не се виждаме често, така обясни той разковничето на разбирателството помежду …

error: Content is protected !!