fbpx

Денсинг старс ще бори рейтинга на Капките

Блиц Новини

Снимки инстаграм

С наближаването на пролетта родните телевизии нажежават ефира. Започнаха анонси на предстоящи риалити предавания, които ще влязат в програмите напролет. Вече се вижда успеха на новото шоу с водещ Александър Кадиев „Кой да знае?“, въпреки, че стартира трудно.

Първоначално се изсипаха доста негативни коментари по отношение на участниците, но постепенно успяха да зарибят зрителите пред екрана. Друго шоу, което имаше огромен успех преди да прекъсне за известно време е „Денсинг старс“. Новият сезон ще стартира съвсем скоро за радост на феновете му. Вече станаха известни и няколко имена на евентуални участници в него.

Гери-Никол, първият ерген Виктор, Дара, Луна и Ивет Горанова са се съгласили да се снимат в „Денсинг старс“ според слуховете. Още по-неочаквано продуценти на проекта ще са Иван и Андрей.

Синоптичката Натали Трифонова също ще се изявява в танцувалното шоу. Дългокраката красавица е тренирала дълги години танци и се справя доста добре, нищо чудно дори да спечели шоуто.

Доста имена се спрягат и за водещи на шоуто сред които са Зейнеб Маджурова и Алекс Богданска, но официално никой не е потвърдил.

Дори Луна сама си предложи услугите, но ще видим дали е намерила място сред участниците.

Искате ли ме във „Денсинг старс“?
Знаете, че аз правя шоуто.
Знаете, че аз вдигам рейтинга.
Най-добрата съм. Никой не би се раздал за вас, и не ви обича повече от мен.

По всяка вероятност танцувалното шоу ще мери сили с наложилото се вече „Като две капки вода“, чийто сезон тръгва по същото време. Оттам са доста по-дискретни и все още не се спряга нито едно име на участник в сезон 12.

БТВ
Готвач изхаби 3 жокера на въпрос за 2 бона, но после взе много пари

Кадри: БТВ Страхотна игра в „Стани богат“ направи готвачът в гръцки ресторант Николай Самоковлиев. Когато седна на стола той призна,че искал да разбие стереотипа, че хората от тази професия били глупави. След като стартира без проблеми с първите пет въпроса, той се справи и с шестия, който бе „От какво …

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

error: Content is protected !!