fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Златимир Йочев изнерви Бербатов

Въпрос за отношенията му със Стилиян Петров изнерви Димитър Бербатов при гостуването му в bTV. Той прие като провокация въпроса на водещия Златимир Йочев дали не са се скарали, каквато мълва се носи.

„Ти не ме ли пита това предния път?“, попита ядосан Бербатов, рязко изоставяйки любезната форма на разговор. Злати обаче не остана длъжен и също мина на „ти“, като уточни, че не е задавал този въпрос, по пък иска да чуе отговора му лично от събеседника си.

Бербатов демонстративно се обърна към камерата и реши да говори директно към зрителите. Той твърдо отрече да има раздор между него, Стилиян Петров и Мартин Петров, които остават все така решени да променят работата на Българския футболен съюз.

„Хора, така няма да стане!“, каза Бербо на тези, които се опитват с интриги да разделят тримата ни големи футболисти, ангажирани с бъдещето на БФС. Той определи подобни интриги като „шеги“ и „детски истории“.

При гостуването си в bTV Димитър Бербатов заяви, че е сигурен, че Боби Михайлов все още командва БФС, въпреки подадената оставка.

„Тези хора не искат да си тръгнат“, заяви той и добави, че Михайлов все така всеки ден е в централата на съюза.

Според бившата звезда на „Манчестър Юнайтед“ до 15 март има много време и ако хората са будни, на тази дата може да се проведе честен конгрес на БФС и да се поставят нещата на здрава основа. За съжаление се правят процедурни хватки, за да продължи максимално хаоса в организацията.

Бербатов използва ефира на bTV за да се обърне директно към младите хора в България.

„Бъдете внимателни кого следвате във фейсбуци и тиктоци и на кого се възхищавате“, посъветва ги той. Въпреки лекия изблик на нерви след въпроса за отношенията със Стилиян Петров, Бербатов завърши с приятелски тон интервюто са Мария Цънцарова и Златимир Йочев.

USA news
Horoscope for Tuesday, May 14: Zodiac should wear blue

Libra should wear blue. Here is the horoscope of the „Llama“ Aries Today, when you feel a surge of energy, use it to help others. Instead of throwing yourself into an exciting project or hobby, ask around and try to figure out who needs help around the house. An older …

Блиц Новини
Фънки: Винаги си казвам мнението, дори да не им харесва

Кадри Нова ТВ Както винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки разказа за семейството си и дъщеря си. Той говори с много любов за съпругата си, макар да имат дълъг семеен стаж. Разбираме се с жена ми, гледаме да не се виждаме често, така обясни той разковничето на разбирателството помежду …

Блиц Новини
Грандиозният финал на Капките под режисурата на Рафи Бохосян

Кадри Нова ТВ Тази вечер е грандиозният финал на забавното шоу „Като две капки вода“. Както знаем той ще се осъществи в „Зала София“ пред погледа на хиляди зрители, които изкупиха билетите буквално за часове. Залата ще е препълнена, а екипа усилено се подготвя за това събитие. Шеф на всичкото …

error: Content is protected !!