fbpx

Гала придърпа жената на Криско на мястото на Ромина Тасевска

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

След като доскорошната панелистка в „На кафе“ Ромина Тасевска стана водеща на „Съдебен спор“ и така направи голяма крачка в телевизионната си кариера, мястото ѝ в шоуто на Гала все още е вакантно. До момента се пробват различни варианти, но засега все още няма ново постоянно лице на панела.

Във вторник на празното място се появи Цветелина Пертова – танцьорка и стюардеса, която обаче си е най-известна като жената на Криско. Очевидно Гала търси талантливи половинки на известни мъже за позицията в предаването си. На практика Ромина също беше такава, макар че тя имаше и собствена слава като Мис България.

Цветелина се държа доста освободено и естествено в дебюта си като панелистка в „На кафе“. Тя остави приятно впечатление и в колегите си, и в зрителите и със сигурност е изненадала мнозина с добрата си обща култура и естествените си маниери.

„С Кристиан много обичаме да четем книги и да даваме по този начин пример на нашите деца. Смятам, че във всеки дом трябва да има поне една малка библиотека“, заяви Цвети. Думите ѝ веднага спечелиха претенциозната Кристина Патрашкова, както и писателя Жоро Блажев.

Жената на Криско беше твърде в час и някак си лесно намери мястото и екипа и стандартните за „На кафе“ теми. Тя успя да намери общ език с всички от обичайните участници, включително и с шеф Светлана Илиева, която я похвали за готварските познания.

„Цвети, утре отново си тук. Криско да се занимава с децата, имат си баща“, обяви в края на предаването Гала. Дали Цветелина Петрова ще заеме мястото на Ромина за постоянно, предстои да видим.

Няма как да не отбележим, че и самият Криско е хвърлил око на по-постоянен ангажимент в Нова телевизия. Той стана щатен участник в шоуто на Рачков и беше един от най-забавните в приключилия сезон.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!