fbpx

Астрологът Силва Дончева: Лоша година, но не и за България

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Какво предстои, какво ни очаква през тази година, има ли сигурност и бъдеще – все въпроси, които всеки си задава и иска да знае. Силва Дончева, която предвиди пандемията и войната в Украйна, прави прогноза за 2024 година пред Мариян Станков – Мон Дьо.

Марс има водещо начало през тази година. Почти 10 месеца са под негово влияние, което предвещава нови военни конфликти. Конфликтът, който започна между Израел и Палестина е нещо като предястие на това, което предстои.

Страната ни ще се окаже оазис в една трудна година. България някак е по-встрани от лошите събития, които може би очакват света. Има един аспект през април и май месеци, който показва голяма динамика и изненада. Всичко някак ще се пренареди в държавата – ново начало, нови коалиции, нови партии, дори нови лица”, заяви Силвия Дончева и допълни, че за страната ни добрата новина ще бъде нов енергиен проект. „Има възможност да стабилизираме финансовата политика”, обясни тя.

Астрологът предполага, че са възможни бедствия, свързани с вода, подобни на това, което се случи в Царево през 2023 г.

Струпването на водата и то в знака на риби, където е медицината, не вещае нищо добро. Това може да означава и начало на пандемия например.

Може да сме на границата на нещо като пандемия, епидемия, разрастване на болести, които да са по-невидими или да са последствие от нещо, което преди се е зараждало. Болести, които са по-продължителни, тунинговани, тоест не са естествени или са в резултат на ковид. Тестът за човечеството ще бъде състраданието.

Астрологията сочи, че Плутон, планетата на смъртта, не е била под знака на Водолей от Френската революция. А сега влиза във Водолей за 20 години. Той е свързан с дигитализацията, банките, финансите и оръжията. На второ място планетата е свързана със службите за сигурност – разузнаване, контраразузнаване и киберсигурност.

Всичко ще бъде в ръцете на службите, но ще има и страшни гафове. Водолеят може да нанесе сериозни щети върху, мрежи, енергетика, кибератаките ще зачестят, твърди Дончева.

 

Като цяло годината е доста тежка, но България е някак встрани от тези събития. Проблемна е по-скоро политиката, ще има разстрогване на договори, коалиции, които могат да доведат до нови избори.

В общи линии предстои едно ново и неочаквано бъдеще за хората по целия свят.

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!