fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Проф. Георги Рачев успокои българите от екрана, че застудяването, което се очаква в седмицата след Ивановден, няма да е чак толкова сериозно. Той коментира, че фона на лошото време в Северна и Западна Европа проблемите у нас ще са незначителни.

„На Йордановден ще вали, ще вали… ама дъжд ще вали“, прогнозира синоптикът в сутрешния блок на bTV. Той също така увери, че най-студените дни ще са между вторник и четвъртък. Тогава на много места в страната температурата няма да мине 0 градуса през целия ден.

Сутрешните температури в периода ще са между -5 и -10 градуса, включително и в София. Във Варна и по Черноморието обаче ще е още по-лошо времето, подчерта проф. Рачев.

По морето падането на температурите ще е придружено и със силен вятър. Той ще окаже влияние на времето в цяла Североизточна България.

Климатологът не очаква падането на големи количества сняг. Той ще се трупа в планините още от Йордановден, а на Ивановден и по по-ниските места има снеговалеж. Той пък ще приключи заедно със застудяването, прогнозира проф. Рачев. Той подчерта също, че относително най-топло в т.нар. ледени дни ще е във Видин. Това не е изненада за специалистите, защото там климата винаги е по-специфичен, обясни професорът.

В характерния си стил, проф. Рачев изтъкна ползите от студеното време. Една от тях била, че „девойките“ от bTV търсели спасение от времето все в неговия офис. Те отивали там при дъжд, при сняг, вятър и дори при гръмотевици, както станало предния ден.

В отговор Мария Цънцарова се оплака, че я събудили. Тя тъкмо била заспала следобеден сън, за да компенсира ранното ставане са сутрешния ефир, но се стреснала много от гръмотевичната буря.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!