fbpx

Антония Петрова показа луксозната си малдивска вила

Блиц Новини

Снимки и кадри инстаграм

Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова поддържа напрежението около себе си и не оставя да бъде забравена. Дамата демонстрира висок стандарт и щастлив семеен живот, но като че ли прекалява малко, сякаш самата тя има нужда да бъде убедена в това.

Преди месеци скандалната Мис България се беше зарекла да не показва нищо от луксозния си начин на живот, защото „само й завиждали“.

Явно не устоява на тишината и сега щедро показва какво са изпуснали последователите й в мрежата. Това дори породи слуховете, че Мис България се е разделила с мъжа си.

Това я принуди светкавично да подаде глава и да покаже на „лошите езици“, че всъщност продължава да е семейна жена, която се радва на разбирателство с мъжа си, щастлива е, заобиколени са от двете им деца.

Блондинката замина преди празниците за екзотичен остров с цялото си семейство и още с пристигането качи снимка на стори, на която написа издайнически „вила Батинков ни посреща отново и тази година“. Това породи веднага слуховете, че фамилията си е купила имот на екзотичното място, което не е учудващо, имайки предвид факта, че това не е първата им екскурзия до тази далечна точка. Те са ходили там поне още пет пъти.

Антония се постара никой да не изпусне и частица от това огромно щастие с любимият й мъж Ивайло и двете им деца. Направиха си и коледна фотосесия, която публикуваха в социалните мрежи, измежду кадрите от прекрасните пейзажи. Прави впечатление също, че семейството подбира старателно всеки аутфит като на много от снимките им всички са в плажни облекла в един и същи принт, което предполага, че това е другата им мания.

Пращам ви много слънчева енергия! Пожелавам ви много любов и светлина!. Такива послания са придружени задължително със заобикалящ лукс.
 

Въпреки че не е единствената родна знаменитост, която демонстрира пътешествията си по цял свят, Антония е като магнит за критики относно тази си мания за изява. Обикновено от пътуване тя публикува в профила си минимум десетина снимки, които почти се препокриват.

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

Блиц Новини
Яни от „Фермата“ очаква първороден син

Снимки и кадри инстаграм Феновете на селскостопанското риалити „Фермата“ няма как да не си спомнят Яни от Козлец. Той бе сред най-колоритните и забавни участници в шоуто, пък и грабна голямата награда в трети сезон. След това взе участие и в сезон осем, след края на който му потръгна в …

Hell's kitchen
Никол повиши самочувствието, откакто е сама сред мъжете

Кадри Нова ТВ Бони се оказа най-дразнещата фигура в отбор „златни“, но Никол от противниците им никак не й отстъпва. Особено след като остана сама сред четирима мъже и пребори женската конкуренция, самочувствието й се вдигна до небесата, не че й е липсвало и преди това. На вечерна резервация се …

error: Content is protected !!