fbpx

Анелия: Мъжът ми иска да съм 100% любовница и в 5 часа

БГ звезди

кадри Нова телевизия

Голяма сватба ще вдигнат през новата година поп фолк легендата Анелия и годеникът ѝ Любомир Захаринов. Тя предпочитала церемония в тесен кръг, но бъдещият ѝ съпруг отсякъл, че се жени за първи път и иска голямо тържество. Покани ще има и за цвета на поп-фолк обществото, издаде Анелия при гостуване в Нова телевизия.

Засега е ясно мястото, но не и датата, каза тя. Анелия разказа също, че двамата с годеника ѝ сбъдват много общи мечти, но добави, че това твърде лични неща, за да ги споделя. Тя беше категорична, че въпреки модата в отношенията, тя държи на брака и пръстена, които за доказателство за отговорност.

“Тази година е щастлива, защото постигнах баланса между личното и професионалното”, коментира Анелия. Тя обясни, че с Любомир изискват един от друг отдаденост и старание в отношенията.

“Няма значение, че съм се прибрала в 5 часа от участие, “кралицата” остава на заден план и той изисква от мен да съм на 100% жена, любовница…”, с тези думи повдигна завесата на връзката си. Тя изисква от Захаринов същото – да загърбва работата и когато трябва да се преобразява в грижовен мъж и баща.


 

По темата за преобразяването Анелия заяви нещо много интересно. “Когато съм без грим и си вържа косата, ставам като момиченце”, заяви звездата. Тя открила, че може да се движи инкогнито по този начин, като най-голямата вероятност някой да я познае е по гласа. Анелия сподели също, че доста е задълбала в езотеричната литература. Тя призова хората да си прощават, за да им бъде по-леко на душата.

Блиц Новини
Огромен гаф при въпрос за 3000 лева в „Стани богат“

Кадри: бТВ Рентгеновият лаборант Павел Антонов продължи играта си в „Стани богат“, но последния въпрос, който му бе зададен от Ники Кънчев поради много дискусии. За 2000 лева Павел бе попитан: „Коя легенда на Формула 1 създава нискотарифна самолетна компания, докато е действащ пилот“? – Михаел Шумахер, Аертон Сена, Ники …

Нова тв
Скандал след финала на „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Със скандал е съпроводен финала на най-романтичното риалити „Един за друг“. Победата отиде у семейството от Перник – Михаела и Венци. Двойката, която е заедно от 7 години, спечели над 80 бона от тв формата. Конкурентни двойки бяха Тишо и Софи и Елизабет и Йордан. Всички бяха …

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

error: Content is protected !!