fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Синоптикът на bTV и любимец на зрителите Боби Лазаров е известен с това, че доста успешно успява да опази в тайна личния си живот. За известна личност като него това е изключително трудно. Той обаче сам сподели, че в живота му има прекрасна дама, за която е готов буквално на всичко.

В последното издание на “Преди обед” преди Нова година синоптикът се издаде, че е на път да се раздели с вреден навик. Става въпрос са пушенето, а обещанието да го спре Боби е дал пред “прекрасна дама”.

“Става въпрос за електронни цигари”, допълни Лазаров, за да стане ясно, че компромисът не е чак толкова труден.

Все пък по тона му си личеше, че “прекрасната дама” до него има изисквания, а това си е най-голямото доказателство за сериозността на връзката. Синоптикът отново опази в тайна личността на жената, с която очевидно имат дългосрочни планове.

Заедно с Боби Лазаров при Деси Стоянова и Петър Дочев гостува и певицата Теди Кацарова. Тя сподели по-обикновено обещание пред себе си за новата 2024-а – да свали 5 кг.

Теди обаче беше искрена и си призна, че това става все по-трудно с годините и не знае дали ще успее.

Дъщерята на Силвия Кацарова разказа, че е прекарала семейна Коледа, в която е запознала мъжа си Ян с българските традиции. Чехът за пръв път опитал боб чорба и признал, че и в родината му има подобно ястие, но българското е по-вкусно.

Деси Стоянова и Петър Дочев пък не издадоха какво си обещават от 1 януари. Те обаче обявиха, че в “Преди обед” от Нова година ще има нова рубрика, в която ще сбъдват мечтите на различни хора.

USA news
Horoscope for Tuesday, May 14: Zodiac should wear blue

Libra should wear blue. Here is the horoscope of the „Llama“ Aries Today, when you feel a surge of energy, use it to help others. Instead of throwing yourself into an exciting project or hobby, ask around and try to figure out who needs help around the house. An older …

Блиц Новини
Фънки: Винаги си казвам мнението, дори да не им харесва

Кадри Нова ТВ Както винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки разказа за семейството си и дъщеря си. Той говори с много любов за съпругата си, макар да имат дълъг семеен стаж. Разбираме се с жена ми, гледаме да не се виждаме често, така обясни той разковничето на разбирателството помежду …

Блиц Новини
Грандиозният финал на Капките под режисурата на Рафи Бохосян

Кадри Нова ТВ Тази вечер е грандиозният финал на забавното шоу „Като две капки вода“. Както знаем той ще се осъществи в „Зала София“ пред погледа на хиляди зрители, които изкупиха билетите буквално за часове. Залата ще е препълнена, а екипа усилено се подготвя за това събитие. Шеф на всичкото …

error: Content is protected !!