fbpx

Алекс Панайотова трогна България с гласа си и драмата на семейството си

Блиц Новини

кадри bTV

Певицата Алекс Панайотова, която спечели голяма популярност и у нас, и във Франция с комбинирането на шансон и балканска чалга, направи запомнящо се гостуване в “Преди обед” по bTV. Тя трогна зрителите не само с изпълненията си, но и с драматичната история за семейството си.

Алекс, която казва, че не може да си намери съвсем мястото, защото там е българка, а тук – французойка за хората, сподели, че майка ѝ се бори с рак.

Тя разказа, че това се случва за трети път. Майката на Алекс е имала онклогичен проблем, когато е била бебе, а после и когато я е родила. Сега за трети път трябва да премине през тежко лечение, да живее.

Майката на Алекс, която е французойка, е избрала обаче да се лекува в България. Това озадачи доста водещите Деси Стоянова и Петър Дочев. Певицата обаче обясни, че майка ѝ от 30 години е в България и е уредила живота си тук.

“В България нещата стават някак по-бързо. Лекарите са много отзивчиви. Знам това, защото баба ми във Франция също имаше проблем с рака. Тя чака 5 месеца за операция”, разказа Панайотова.

Въпреки тежките диагнози в семейството, Алекс не унива и продължава кариерата си. Тя коментира, че в един момент се е наложило да реши дали иска да избере поп музиката или балканско-ориенталските ритми и напеви.

В крайна сметка обаче певицата е решила да остане някъде по средата, защото именно това я прави уникална. Във Франция има силно течение на съчетаване на етно звучене и поп музика, оптимистична е Алекс. За нея е най-важно, че прави всичко искрено, а това винаги личи и стига да слушателя, коментира тя.

USA news
Horoscope for Tuesday, May 14: Zodiac should wear blue

Libra should wear blue. Here is the horoscope of the „Llama“ Aries Today, when you feel a surge of energy, use it to help others. Instead of throwing yourself into an exciting project or hobby, ask around and try to figure out who needs help around the house. An older …

Блиц Новини
Фънки: Винаги си казвам мнението, дори да не им харесва

Кадри Нова ТВ Както винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки разказа за семейството си и дъщеря си. Той говори с много любов за съпругата си, макар да имат дълъг семеен стаж. Разбираме се с жена ми, гледаме да не се виждаме често, така обясни той разковничето на разбирателството помежду …

Блиц Новини
Грандиозният финал на Капките под режисурата на Рафи Бохосян

Кадри Нова ТВ Тази вечер е грандиозният финал на забавното шоу „Като две капки вода“. Както знаем той ще се осъществи в „Зала София“ пред погледа на хиляди зрители, които изкупиха билетите буквално за часове. Залата ще е препълнена, а екипа усилено се подготвя за това събитие. Шеф на всичкото …

error: Content is protected !!