fbpx

„Кой да знае“, „Аз обичам България“, „Ергенът“ забавляват зрителите през новата година

Блиц Новини

Кадри БТВ

Ново куизно шоу стартира в първия ден на новата година с водещ Александър Кадиев. Помощници и капитани на отбори ще са актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев, които оказа се бяха точни за интервю, но Сашко отново закъсня.

Аз дойдох на вечерно предаване и отново закъснявам. „Кой да знае“ за първи път се прави в български ефир. Нашето предаване не е за кой знае какви знания, не е като „Стани богат“. Всеки епизод е различна категория, забавни разбира се и тук се побъркваме от смях.

Много весело, изключително любопитни въпроси, брутални понякога, така определи новото шоу Милица Гладнишка. Публиката е много готина, много често ни подсказват, помагат и са много търпеливи, тъй като регламента тук е ние да спечелим колкото може повече пари за тях.

Има някои въпроси, които са почти като за „Стани богат“, каза още Милица. Много е приятно, Сашо е напълно луд, а аз искрено се вълнувам и ядосвам. Той е майстор да си измисля тъпи песни.

Освен че парите са за публиката, тук не става въпрос за класически знания, а за любопитни факти от света. Зрителите ще могат да научат нещо, които никога не сме подозирали, че са така.

 

Подобно на това шоу тръгва и през пролетта. „Аз обичам България“ не е непознато за зрителите, но ново за БТВ. Отборите отново ще се състоят от обичани популярни личности, които ще бъдат ръководени от своите капитани. Обещават и новият водещ да бъде свеж, забавен и интелигентен, но все още не е ясно кой е той.

Наред с тези любознателни риалитита през февруари стартира и романтичното такова – „Ергенът“ . Този път продуцентите са заложили на млад, амбициозен и красив предприемач, магнит за много свободни дами, но само 24 от тях ще се борят да покорят сърцето на Александър Младенов.

Блиц Новини
Нахвърлиха се срещу Галена от „Един за друг”: Даже Васил Найденов не я трогна

кадри Нова телевизия Мощна вълна на негодувание във Фейсбук заля Галена и Петър от „Един за друг” и най-вече нежната половинка в двойката. Доста зрители пишат крайно критични коментари за нея, някоя я наричат фалшива и интригантка. Почти със сигурност повечето от неприятните коментари са от фенове на отпадналите Дани …

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

error: Content is protected !!