fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Сутринта на Коледа Нова телевизия спря излъчването на програмата си на живо в интернет. На сайта на медията се появи съобщение, което гласеше: “Това съдържание не може да бъде излъченото онлайн поради ограничени права”.

Много от хората, които гледат телевизия през лаптоп или мобилни устройства, останаха изненадани от ограничението на излъчването. Съобщението се появи веднага след края на сутрешния блок, представен солово на Рождество от Виктор Николаев.

Спирането на онлайн излъчването най-вероятно е заради правата върху филма “Домът на мис Перигрин за чудати деца” на режисьора Тим Бъртън и със звездното участие на Ева Грийн.

Ако беше обикновен понеделник, след Виктор Николаев зрителите щяха да видят Гала. В дните на Коледа обаче “На кафе” почива. Голямата звезда на Нова телевизия и панелистите ѝ ще се завърнат в ефир в сряда, на Стефановден.

Вероятно тогава ще научим и първи подробности за новогодишната програма на телевизията, важна част от която е поверена на Гала. А това, че неин партньор във воденето на предаването ще е Валери Божинов, само покачва очакванията за доста смях.

“Гала вечер с Нова” ще бъде излъчено преди полунощ, а новата 2024 ще започне с концерт на Лепа Брена и Драгана Миркович.

Блиц Новини
Гласят Мария Цънцарова за следващия „Денсинг старс”

кадри bTV Въпреки че в сряда имаха тежко предаване с първия голям предизболен дебат, водещите на „Тази сутрин” по bTV Мария Цънцарова и Златимир Йочев гледаха на живо финала на „Денсинг старс”. По време на „раздумката” на сутрешния екип, колегите започнаха да убеждават Цънцарова, че трябва да участва в следващото …

Блиц Новини
Зомбори: Капките са един трамплин за мен

Кадри Нова ТВ Големият победител в „Като две капки вода“ е ясен и това е Владо Зомбори, който още дълго ще бъде под въздействие на емоцията и вълнението от финала на шоуто за имитации. Късметът не е спрял да ме преследва откакто е започнало предаването, заяви Зомбори пред „На кафе“. …

Блиц Новини
Рачков, Геро и Кадиев продължават и през лятото

Кадри Нова ТВ и БТВ Краят на „Като две капки вода“ отвори място за други две нови предавания, в които двамата водещи продължават. Геро става лице и водещ на съвсем новото шоу „Скрита самоличност“ и обеща да има големи награди. Накратко във всеки епизод един играч се изправя срещу осем …

error: Content is protected !!