fbpx

Емилия се просълзи за Феди

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Фолк изпълнителката Емилия рядко дава интервюта и застава пред камера, но на Мон Дьо не може да откаже явно. За втори път той я разплаква в ефир с въпросите си за най-съкровените и тъжни моменти в живота й.

Семейството претърпя тежка катастрофа, в която загина 19-годишният син на Жорж Башур – Феди Башур. Сега няколко години след загубата на сина на Жорж от първата му жена в катастрофа, двамата се радват на дъщеричка наречена Жоржина, но упорито пазят детето от хорски погледи.

Когато споделяхме щастието си изгубихме сина си. Не трябваше да показвам колко съм щастлива и сега си научих урока.

Въпреки, че след катастрофата лекарите са им казали, че няма да имат повече деца се появява на бял свят момиченце.

Жоржина няма да замени Фетка, но върна душичката на мъжа ми, сподели певицата. Да си родител е много трудно, да се гледат 4 деца на различна възраст ни идва да избягаме на моменти. Те са много добри деца, но ни притеснява средата, в която израстват, а не можем да сме непрекъснато с тях.

Възпитаваме ги да устояват себе си и да не са наивни. От това съм страдала много, затова че бях много добричка и се слагах на заден план. Аз съм си селско момиче и бях много срамежлива, не влизам в конфликти, не обичам това.

Емилия все още не може да прости на Пайнер затова, че й провалиха кариерата и я оставиха на заден план спрямо някои други нейни колежки от бранша.

Не съм била съгласна с много неща и много решения, които взимаха Димитров и жена му, но не мога да върна времето. Не получих аплодисментите, които заслужавах и от това най-много страдаше майка ми. Беше гадно, че не бях оценена. Майка ми го преживяваше много тежко и бих желала сега да й се извинят.

Всичко това е вече в миналото за певицата и понастоящем се радва на успеха на последния албум, който издаде и на любовта на семейството си.

Моментите никога не се връщат, затова не ги изпускайте, пожела тя на всички.

Блиц Новини
Според зрителите Софи и Тишо са победители в „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Още един сезон на романтичното риалити „Един за друг“ отиде в историята. Три месеца двойките участваха в какви ли не предизвикателства, но най-корави излязоха Михаела и Венци, които грабнаха голямата награда след оспорвана битка на финала. София и Тихомир и Елизабет и Йордан имаха абсолютно същите шансове …

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

error: Content is protected !!