fbpx

Гроздева за Мария Бакалова и сина ѝ: Валери се притеснява от медийния интерес

БГ звезди

кадри Нова телевизия

Великата българска шампионка по стрелба Мария Гроздева ще посрещне като гост за коледа освен сина си Валери и неговата звездна половинка Мария Бакалова. Фамилията на най-голямата ни олимпийка и мъжа ѝ Валери Григоров очакват Валери-младши и холивудската актриса да пристигнат директно от снимките на филм. Това се разбра от интервю на Гроздева с Деси Банова-Плевнелиева за Нова телевизия.

Олимпийската шампионка сподели, че нея лично не я притеснява огромния медиен интерес към връзката на сина ѝ и първата българска актриса, номинирана за “Оскар”.

“Валери малко се притеснява… Хубава, млада двойка – нека да пишат. Важното е да се обичат и да са заедно”, коментира потенциалната свекърва на Мария Бакарлова.

Самата Гроздева пък разказа, че много пъти с мъжа ѝ, който е и неин треньор, са се питали какво ли биха правили, ако не се бяха срещнали. Според нея спортната ѝ кариера едва ли би била толкова успешна без него.

“Дори половин ден да не сме заедно, започваме да си липсваме”, това призна Гроздева за близостта със съпруга ѝ.

Шампионката говори открито и за битката ѝ с онкологично заболяване. Тя призна, че като чула диагнозата не рухнала по-скоро от незнание и от убеждението, че този тип рак не е толкова смъртоносен. “След това лекарят ми каза, че да съм се забавила и с един месец да отида на преглед, е щяло да се разпространи в цялото ми тяло. “Господ те обича, Мария”, това ми каза лекарят”, разказа Гроздева. Тя беше категорична, че е крайно време българите да придобият навика да ходят на профилактични прегледи редовно.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!