fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевивия

Топ шефът Силвена Роу избра странен начин да рекламира последната си готварска книга. В нея са събрани по-традиционни рецепти, които според нея не се знаят от младите готвачи. „Едно пиле с ориз не могат да сготвят“, възмути се шеф Роу за модерните готвачи, които все гледат към екзотиката. „Аз живея в Азия, където се храним с очите. Не да ми люпнат с черпака някакви неща“, каза кулинарният специалист, чиято сцена за изява е най-вече Дубай.

Силвена Роу  се появи в „На кафе“ на Гала и не пропусна да даде куп съвети как да се храним. Според нея в никакъв случай не бива да преяждаме, а да спазваме принципа на японците – да спираме да се храним, когато се усетим 70% сити. Тя беше категорична, че така хората остават енергична.

„Аз искам да съм силна, да се боря с моите внучки, не да се седя на един стол и да викам „Ела, баби“ и да им тикам храна в устата“, обясни виждането си за живота Силвена Роу. Тя се изказа доста критично към суджуците и луканките, който по празниците са на всяка трапеза в България. Няма обаче нищо против изобилието на храна, което съпътства Коледа у нас.

Шеф Роу даде и още един съвет за месото. Тя препоръча, който може да си го осигури, със сигурност да избира ливадно хранено животно.

Съветите на топ готвачката, която мина от „отбор bTV“ в „отбор Нова“, не се харесаха много на панелистите на Гала. Според певецът Юли Константинов тя си противоречи, защото хем е против преяждането, хем се възхищава от планините храна на Коледа в България.

Дарко Ангелов пък каза, че е хубаво за знаеш произхода на храната си, ама не чак толкова подробно. „Аз не искам като си нарежа луканка, на етикета да пише „Това е Белчо“, отбеляза актьора. Гала обаче похвали много шеф Роу за разбирането ѝ, че храната е информация, който вкарваме в организма си и трябва да я разпределяме правилно.

„Коледа в Дубай почти няма“, призна Силвена Роу и допълни, че се чувства у дома и там, и тук. Тя каза, че усеща позитивното усещане на българите към нея, въпреки че в коментарите към публикациите ѝ в социалните мрежи винаги има и хейт. Според нея обаче той  е в реда на нещата като за българи.

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!