fbpx

Гадателката на Берлускони: Идват нови предсрочни избори

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Внедряването на роботите е настояще и бъдеще. Не мислете, че това ще унищожи човека или ще го надмине. Това каза на представянето на книгата си Теодора Стефанова. Гадателката на Берлускони предвижда, че в бъдеще изкуственият интелект ще има както отговорности, така и права.

Влизаме в Шенген и в еврозоната, обяви Теодора, която цял свят познава като Гадателката на Берлускони. Тя няма прогноза, която да не се е сбъднала.

Всички пречки падат, отговори Теодора на въпрос за приоритетите на страната ни. Още в първите месеци на новата 2024 г. всичко ще се преобърне. Ще видите как Нидерландия и Австрия ще променят позициите си и България ще влезе и в Шенген, и в еврозоната.

Темата за войните в Израел и Украйна също беше засегната по време на дискусията. Теодора дава своята прогноза и за политическата ситуация в страната.

Живеем във време на два конфликта Русия-Украйна и Израел-Палестина, който е много по-опасен бих казала. Този в Украйна е почти в края си.

За политическото бъдеще на България Теодора сподели своето виждане:

Догодина отново сме изправени пред избори, както по света, така и не е изключено предсрочни у нас. Моята прогноза е, че десните ще спечелят. Ще имаме министър-председател жена, това много отдавна съм го казала. Промените са в ход, но няма да успеят да ги довършат. Ще има предсрочни избори и ще се появи ново гражданско движение с много млади хора, голям потенциал, голяма заявка. Минаваме през трудни моменти, но аз съм оптимист. България ще намери лидерите си, сама ще ги избере.

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!