fbpx

Георги Любенов се издаде, че кани Яна Маринова заради Фейсбук

БГ звезди

кадри БНТ

Отдадеността на феновете на Яна Маринова е пословична. Актрисата е тотална любимка на публиката от години и почитателите ѝ са толкова предани, че следят всяко нейно участие.

Понякога тя получава покани за телевизионни интервюта дори и само за това. Това призна без да иска Георги Любенов в предаването си по БНТ.

Самото име на Яна в предаването му засилва рязко интереса към БНТ в интернет и социалните мрежи, това разкри водещият.

“В нашето студио е Яна Маринова. Аз знам, че много я харесвате, доказателство за това веднага можем да получим на нашата фейсбук страница, както винаги”, така започна разговорът с актрисата Жоро Любенов.

Той след това прехвърли разговора към международното признание за Яна Маринова под формата на награда за женска роля на италиански фестивал, за изпълнението ѝ във филма “Игра на доверие”, на който тя е и продуцент.

Маринова коментира, че макар това да не личи, тя има колебание в собствените си възможности.

“Аз имам голямо съмнение, какво е нивото ми спрямо голямото кино и голямата сцена”.

Това призна актрисата и допълни, че когато получиш “Браво!” от италианските специалисти, това ти дава много увереност.

,

Яна Маринова каза също, че използва изкуството, за да заяви това, което не може свободно да каже в обществото.

“Много хора се чувстват така, иска ти се да се затвориш в един твой си кръг от хора, с които ти е приятно и просто да не се замърсяваш. Само че не трябва да се случва, защото така казваме, че се страхуваме и тези след нас да се оправят”, сподели тя.

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!