fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

След малко недодяланото представяне на Гатьо в „Черешката на тортата“ опонента му в „Игри на волята“ Благомир Мастагарков се представи блестящо като домакин и готвач и това направи доста приятно впечатление на феновете на кулинарното шоу.

Той се постара за гостите си като се представи с четиристепенно меню, включващо домашно приготвена питка, три вида разядки – кьопоолу, гръцка разядка и катъкова разядка а ла Мастагарков. Салатата е с домати на шайба и изпечени чушки с домашно фермерско овче сирене.

Основното е свинско бонфиле оваляно в дижонска горчица и билкови трохички, гарнирано с аспержи, картофено пюре и гъбен сос.

Всичко това приготвено с много вещина и старание и оказа се доста вкусно, та чак Гатьо хареса всичко, особено кьопоолуто и си поиска за вкъщи и определи вечерята като „тарикатска“.

Ти си мечтата за всяка жена, оцени домакина той.

Само си помислих дали този човек има комшии и дали репетира в къщи. Това бе „високата“ му оценка и за изненадата на Благо, дует цигулка и куче.

За мен беше удоволствие да гледам този епизод. През цялото време виждах само финес и класа от един красив, спокоен, способен и много добре възпитан мъж. Не си спомням да съм виждала такова масово одобрение от зрителите. Поздравления, Благо! Бъди здрав и щастлив!

Поздравления за Благомир Мастагарков!
Добре приготвено меню, отлично аранжирана маса, приятна обстановка, гостите впечатлени и доволни;
Мисля, че заслужаваше 40 точки!

Много хубава вечер. Красиво, възпитано, изискано момче. Много добре се справи в кухнята. Всичко сам си приготви. Не като оня другия, дето сам си приготвил тортата и видео имал, ама изчезнало. Направо повярвах. 🙂

Красив, възпитан, спокоен млад мъж с хубаво меню и най-вече ги покани в къщи!

Като цяло затвърди впечатлението за себе си още от участието в Игрите, където също бе на ниво. и един от най-харесваните участници, макар да не стана победител.

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!