fbpx
Блиц Новини

Както се очакваше Гатьо блесна и в „Черешката на тортата“.

Той демонстрира готварските си умения, като изуми колегите си от Игри на волята“ Иван Рълев, Благомир Мастагарков, Теодора Мудева и Мария Оряшкова. С менюто, което подбра опита да изпъкне над Рълев, който се представи както винаги на ниво в първата вечер на компанията.

Гатьо се похвали със салата „от неговата градина“, въпреки че преди това „напазари“ зеленчуците от кварталния магазин, но пък нарязана лично от него. Домати на едро, краставици, сирене и пресен лук, нещо като полуфабрикат или заготовка, както казват в шефските среди. Наложи се гостите да си я довършат и овкусят.

Всичкото готвене бе придружено от характерния за домакина изказ, демонстриращ непукизъм и незаинтересованост за хорското мнение.

Шеф Манчев се хвана за главата от кулинарните умения на Пеньо, а гостите едва едва, за да не го обидят признаха, че сьомгата е сурова и същевременно прегоряла. Оказа се, че не са толкова ящни и както той ги определи „термити“ за да успеят за преглътнат шедьовъра му.

Моето меню е много обширно и много яко. Много хора не знаят, че аз готвя, но както мога да правя много неща, така и готвя, тръгна с голяма заявка за способностите си домакинът.

Яжте по една връзка магданоз на ден и никога няма да се разболеете, похвали дресинга към едно накълцаната салата. Купил съм и две разядки, да мажат там и да ядат.

Основното, което беше филе от сьомга с аспержи претърпя пълно фиаско.

Гледайте за какво става въпрос. Готвиш и лигите ти капят, уникално, феноменално. Ядеш и рИвеш! Така изглеждаше приготвянето на основното в очите на Гатьо, а шеф Манчев бе потресен.

За десерт поднесе торта, която също твърдеше, че „абсолютно сам“ е приготвил. Това сериозно усъмни шеф Манчев и зрителите на шоуто. „Имам доказателства, ама материалът изчезна“, оправда се охранителят.

Тортата с тиква и ябълка се услади на гостите, но въпреки това Гатьо получи доста ниски оценки за цялостното си представяне. Пеньо взе само 33 точки – далеч под средното ниво за предаването.

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!